Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg
sikia.gif lefkada island-greece.gif olympiada-halkidiki.gif

Cumpărături şi preţuri


Cumpărături în Grecia este una dintre cele multe plăceri în timpul sărbătorilor din această țară. Din elemente de artizanat, la alimente și de vin, la cele mai recente modele de designeri de top din lume, veți găsi tot ceea ce toata Grecia.

 

Atena

Cumpărături în Atena este similară cu cumpărături în Paris sau New York, și dacă sunteți aici în timpul iernii, puteți găsi de multe ori unele chilipiruri mare. Daca vizitaţi insula, veți găsi o grămadă de suveniruri unice care va vor aminti de o vacanță de neuitat petrecute în Grecia.

Ca și în multe alte țări din Uniunea Europeană, moneda grec original este euro. Nici alta moneda nu este acceptată în Grecia, deci înainte de cumpărături trebuie să schimb banii, iar cel mai bun loc mai sigur și pentru bănci. Băncile din Grecia sunt deschise de obicei de la 9 la dimineaţa pâna la 2 după-amiază.
Două dintre cele mai bune statiuni de vizitat, atunci când fac cumpărături în Atena este în cauză, Plaka și Kolonaki. Piaţă Plaka este deschis în fiecare zi și este cel mai aglomerat în duminică, când mii de oameni merge la piața de vechituri Monastariki. Puteți găsi aproape orice în acest moment, și este un loc minunat pentru a vâna pentru antichități. Dacă sunteți în căutarea pentru covoare, șaluri, sau orice altceva, veți obține mai mult de o alegere. Una din străzile comerciale cele mai renumite din țară pot fi găsite în Plaka - strada Ermou. Ermou strada este acasa pentru multe magazine local și internațional. Aici puteți găsi, de asemenea, magazine de bijuterii și o selecție mare.

Kolonaki este al doilea centru comercial cel mai popular în Atena. Aceasta este una dintre cele mai exclusive zone ale orașului, și există magazine de designeri cei mai populari în lume.

 


Salonic

Un oraș mare pentru cumpărături în Grecia, desigur, Salonic, unde experiența dumneavoastră de cumpărături de mult seamănă la cumpărături în Atena. Aici veți găsi mai multe populare magazine de designeri foarte populari pentru adulţi si adolescenţi, si, la fel ca în Atena, veți găsi magazine de pantofi una lânga alta într-un rând. Pe Agias Sofias strada există unele buticuri foarte frumoşi pentru jet-set atmosferă mergeţi la strada Timiski.

Salonic oferă, probabil, cel mai bun pe piața produselor alimentare din Grecia. Acest oraş minunat de măsline, pește proaspăt, carne si alte produse alimentare se referă la mai multe blocuri oraș, și dacă ți-e foame, acest poate fi un loc distractiv de a petrece câteva euro.

 


Insulele

Și în insulele veți găsi unele oportunități interesante de cumpărături. Insula Kos este cunoscut pentru bureţi sale pentru scăldat, precum și pe Creta veti gasi manual covoare țesute sau săpunuri făcute din ulei de măsline. Dacă se poate, încercați să alegeți o sticlă de vin sau un borcan de miere din Creta. Santorini are vinuri locale, care au gusturi diferite, deoarece originile țării vulcanice. Dacă nu sunteți satisface nevoile dvs. pentru bijuterii, puteți face întotdeauna în magazin la insula extrem de evaluat din Mykonos. Puteți găsi mai multe magazine bune pe insula Rhodos din piele. Multe dintre cele mai importante oraşe pe insule sunt foarte cosmopolite, cum ar fi Rodos, Creta Mykonos și orașul Heraklion, în cazul în care veți găsi o serie de buticuri, magazine de moda, și alte unități similare.


ARTICOLE

Mai multe despre Grecia

Grecia este locul ideal pentru excursii cu familia. Reprezinta mult mai mult decat am invatat la scoala sau decat am admirat in fotografiile cu minunate apusuri de soare si plaje cu nisip auriu.Va asteapta vacante de neuitat alaturi de familie sau prieteni. Vizitand aceasta tara, te vei afla intr-un taram plin de culori, aflat la intersectia mai multor civilizatii. Vei simti puterea si farmecul istoriei si caldura locuitorilor acestei tari...

MAI MULT...
Geografie si clima

Ca locatie se afla in Europa de sud-est, la capatul sudic al Peninsulei Balcanice, la punctual de intalnire a trei continente: Europa, Asia si Africa. Se invecineaza la nord cu Bulgaria si Republica Macedonia, la nord-vest cu Albania, la mord-est cu Turcia, la vest cu Marea Ionica, la sud cu Marea Mediterana, iar la est cu Marea Egee. Suprafata Greciei este de 131.957 km2 si se compune din trei arii geografice principale: o parte...

MAI MULT...
Plaje in Halkidiki

Marea varietate si intinderea zonei de coasta din Halkidiki permit turistilor sa se bucure de un numar infinit de locuri unde pot inota, toate inconjurate de apa calda si limpede, de cristal. Cele trei peninsule ale Halkidiki sunt marginite de plaje mimunate, pe placut tuturor turistilor, de la cei care isi doresc sa faca plaja relaxandu-se sub razele soarelui, pana la cei care participa la sporturile de plaja si apa. Oricare va sunt...

MAI MULT...
Cultura greacă și datinile

O mare parte din tradițiile și sărbătorile care sunt celebrate astăzi în Grecia sunt religioase. Traditii si superstiţii variază de la insula la insula, de la sate spre sate și de la regiune la regiune. Aici sunt unele dintre navededeni vacanță tradițională grecească, care este încă respectate de către greci, indiferent de vârstă, până astăzi.   Sarbatoare onomastica Majoritatea Grecilor...

MAI MULT...

TOP CAZARE