Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg
sikia.gif lefkada island-greece.gif olympiada-halkidiki.gif

Cazare în Grecia

 

Grecia este una dintre destinațiile turistice cele mai populare din lume. Anual se salută mai mult de 14 de milioane de turiști, cifră care o plasează în data de 15 pe lista țărilor cu turismul receptor, Organizația Mondială a Comerțului (OMC conform datelor).

Numerele de astăzi din Grecia potențiale cazarii 670000 paturi, distribuite peste 352,000 camere de la unități hoteliere aproximativ 8900. Pentru cele mai multe insule grecești și Grecia continentală, vizitatorii pot găsi, de asemenea, cazare în case particulare (camere de inchiriat), care operează sub sigiliul special al Organizației Naționale pentru Turism grecești. De asemenea, există mai mult de 340 camping toată țara, oferind spații de campare 30000 și 2500 de case mici.

Găsirea de cazare pentru chirie poate fi cea mai importantă și cea mai provocatoară de planificare vacantei. Apartament curat, confortabil, în locația dorită este prima preocupare a oricarui turist.

Găsirea acest apartament departe poate fi o provocare atunci când aveți foarte puține informații despre clădire, proprietarii și distanța relativă de la zona înconjurătoare.

Rezervare inainte de sosiri

Avantajul de rezervare înainte de a ajunge în contact direct prin telefon sau internet este că nu trebuie să pierdeți timp căutând cazare atunci când sosiți în vacanță. Pur și simplu despacheta și sunteți gata să se bucure de vacanta. Acesta este cel mai bun mod de a inchiria apartamente, dacă aveți deja o recomandare a unui prieten care stie locul.

Închirierea după sosirea

Dezavantajul mare de așteptare, după sosirea dispozițiilor peste este că de multe ori trebuie să-și petreacă ceva timp pentru căutarea apartament si riscul ca nu ați găsit un loc unde ai rămas. E mai greu decât pare, dacă va trebui să drag agricole din stradă pietruită de bagaje abrupt sub soarele fierbinte în căutarea unui loc unde să stea.
Dacă destinația dvs. este o insula greacă populară, sau în cazul în care sunteți călătoresc în perioada cuprinsă între mijlocul lunii iulie și sfârșitul lunii august, carte de mai multe luni în avans. La acea vreme, întreaga populație a Greciei se alătură milioane de turisti care converg spre insulele grecești și, prin urmare, poate fi imposibil să se găsească o cameră.

Vă recomandăm să rezervarăţi cazare înainte de sosire nu s-ar întâmpla să-și petreacă toată ziua în căutarea pentru un apartament, sau în cazul dacă nu gasesc apartamente fiţi  forțați să meargă într-un alt oraș.

Ce să caute și să ȋntrebe înainte de rezervare

Puritate

Cunoașteți cât de des vă curățați în cameră și ce înseamnă curățenie exact acestea. Zilnică de cutii de golire gunoi poate fi punct de vedere tehnic numit-o "curat", dar este, probabil, nu ceea ce ai vrut.
Cât de des este curățarea camerei? Cât de des vă modificați foi și prosoape? Este hârtia igienică completează în timpul sejurului dumneavoastră? Apartamentele oferă tarife mai bune, deoarece acestea nu trebuie să ofere servicii precum hoteluri. Acest tip de serviciu variază de la loc la loc, asa ca cereti mai bine înainte de a vă rezervați un apartament.

Locație

Asigurați-vă că aveți o bună înțelegere a ceea ce este aproape de locația apartamentului (restaurante, magazine, baruri (zgomot), plaja, oras, feribot, stație de autobuz).
Foarte des, orașul răspândit pe o suprafață mare și este posibil ca camera, pe care ati ales e departe de orice loc unde v-ar plăcea să-și petreacă cea mai mare parte a timpului. Turistii de multe ori când sosesc ȋn apartamentul, pe care aţi ales, realiza ca e apartament pe deal inalt, departe de oraș sau plajă, unde vor  sa merg de doua ori pe zi.

Abordare

Discutați despre abordarea apartamentului înainte  de rezervare. Este praking aproape sau departe? Pe multe insule, orașele mici nu permit traficul pe străzile lor, și s-ar putea găsi că camera ta este situat pe un deal abrupt departe de maşina ta.
Dacă nu dețineți un vehicul, pentru a afla în cazul în care viteza de transport (stație de autobuz sau gară), și de strada principală, unde puteți închiria un taxi.

Vedere

În unele locuri, vederea de la apartamentul e cea mai importanmte lucru. Vederea pe craterul unui vulcan in vacanta Santorini pot face amintiri mai valoros decât o vacanță fără el. Nu presupuneți că e vederea de aspectul dorit. Ȋntrebaţi cum ste vederea din camera dumneavoastră.
Multe camere ale hotelului și apartamente cu o vedere frumoasă  umple mai  rapid si costa mai mult decat alte camere în același hotel.

Locuință

Aceasta este, probabil, cea mai importanta informația de care aveți nevoie înainte de a vă inchiriat apartament in Grecia.
Probabil ca vreţi să știţi ce fel de cameră veţi ȋnchiria , cu câte paturi, și ȋntrebaţi dacă apartament are un balcon /curte TV, frigider, microturbină și orice altceva ai nevoie pentru a face șederea cât mai confortabilă.
De asemenea, asigurați-vă că acesta este inclus în prețul cotat. Doar pentru că nu există aer condiționat în cameră, nu înseamnă că acesta este disponibil la un preț pe care îl plătiți. Rareori avem aditivi speciali amplasate în camera, dar disponibilă, dar nimic nu sa deranjat să verifice.

Suplimentar

Anumite elemente (cum ar fi un pat de copil) va fi taxat suplimentar. Verificați cât de mult Vă taxează pentru elemente suplimentare.
Foarte des micul dejun continental este inclus în preț, cu toate acestea, dar ȋntrebaţi pentru fiecare caz.  Nu vreţi sa fiţi surprinşi când primiţi ȋn sfârşit facture mare pentru  mic dejunuri, pe care sunt deja inclus ȋn preţ.

Detalii

Foarte des micile detalii, pot ruina vacanta vostră. Alţi detalii pe care  trebuie să ȋntrebaţi sunt informații care includ facilități de spălătorie, energie electrică, linii telefonice, acoperirea rețelei mobile, un șantier de construcții din apropiere (zgomot). Cine să contactați în caz de urgență și în cazul în care acesta poate fi găsit?


ARTICOLE

Mai multe despre Grecia

Grecia este locul ideal pentru excursii cu familia. Reprezinta mult mai mult decat am invatat la scoala sau decat am admirat in fotografiile cu minunate apusuri de soare si plaje cu nisip auriu.Va asteapta vacante de neuitat alaturi de familie sau prieteni. Vizitand aceasta tara, te vei afla intr-un taram plin de culori, aflat la intersectia mai multor civilizatii. Vei simti puterea si farmecul istoriei si caldura locuitorilor acestei tari...

MAI MULT...
Geografie si clima

Ca locatie se afla in Europa de sud-est, la capatul sudic al Peninsulei Balcanice, la punctual de intalnire a trei continente: Europa, Asia si Africa. Se invecineaza la nord cu Bulgaria si Republica Macedonia, la nord-vest cu Albania, la mord-est cu Turcia, la vest cu Marea Ionica, la sud cu Marea Mediterana, iar la est cu Marea Egee. Suprafata Greciei este de 131.957 km2 si se compune din trei arii geografice principale: o parte...

MAI MULT...
Plaje in Halkidiki

Marea varietate si intinderea zonei de coasta din Halkidiki permit turistilor sa se bucure de un numar infinit de locuri unde pot inota, toate inconjurate de apa calda si limpede, de cristal. Cele trei peninsule ale Halkidiki sunt marginite de plaje mimunate, pe placut tuturor turistilor, de la cei care isi doresc sa faca plaja relaxandu-se sub razele soarelui, pana la cei care participa la sporturile de plaja si apa. Oricare va sunt...

MAI MULT...
Cultura greacă și datinile

O mare parte din tradițiile și sărbătorile care sunt celebrate astăzi în Grecia sunt religioase. Traditii si superstiţii variază de la insula la insula, de la sate spre sate și de la regiune la regiune. Aici sunt unele dintre navededeni vacanță tradițională grecească, care este încă respectate de către greci, indiferent de vârstă, până astăzi.   Sarbatoare onomastica Majoritatea Grecilor...

MAI MULT...

TOP CAZARE