Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg
sikia.gif lefkada island-greece.gif olympiada-halkidiki.gif

Bucătăria grecească

 

Ca și în alte țări mediteraneene, Grecia și soare abundent poate fi simțită în toate aspectele vieții, și, prin urmare, în bucătărie. Clima blanda mediterranean permite Grecia producția de fructe și legume de calitate, precum și măslinele inevitabile și ulei de măsline este foarte ingredient care se gaseste in cele mai multe mâncăruri grecești și poate fi considerat un motiv lumina de mâncăruri grecești. Reprezentanții cele mai tipice ale legumele grecești sunt roșii, vinete, dovlecei, cartofi, diverse tipuri de fasole, ardei verde, guliile si ceapa. Dintre toate aceste legume sunt preparate adesea salate, iar grecii erau mari fani și mâncăruri de legume și este atât de des începutul unei ridichi masa mai mare consumate sau măsline.

 

În plus față de utilizarea frecventă a uleiului de măsline, o altă caracteristică importantă a mâncăruri grecești este de servire din belșug condimente, cum ar fi oregano, menta, usturoi, mărar și busuioc. Noi nu trebuie să uităm condimente dulci, cum ar fi scortisoara, cuisoare si nucsoara, care, mai ales în partea de nord a Greciei, acesta este adesea folosit ca o completare la preparate din carne și mâncăruri de legume. Menționa doar scorțișoară, cu ingredient indispensabil miere de multe deserturi grecești.

 

În ceea ce privește carnea, și că climatul a jucat un rol important, atât avariția a câmpului mai des crescute ovine și caprine decât alte tipuri de animale. Acest lucru duce la o utilizare mai puțin frecventă a cărnii de vită și mânzat decât este cazul cu multe alte bucatarii. Acest lucru foarte mult compensează întocmește deseori de pește, în special în zona de coastă.
În plus față de ingredientele enumerate, dar mâncăruri grecești se bazează pe utilizarea mai multor tipuri de brânzeturi mai ales branza feta, masline, apoi, dovlecel, iaurt, vin, frunze de viță de vie, miere de albine și crustă subțire de aluat folosit atât pentru sărate și dulci pentru feluri de mâncare.

 

Tradițiile culinare și influențe din alte culturi

La școală toți suntem învățați de la o vârstă fragedă despre istoria Greciei, artă și filozofie - cu excepția vinului, nimeni nu a menționat alimente greacă, o tradiție culinară din Grecia sunt mult mai în vârstă decât democrația menționate.

 

Nu trebuie să uităm contribuția Turciei tradiție culinară bogată - musaca, baclava, tzatziki, chiftele, pilaf ... toate acestea sunt feluri de mâncare care au numele lor și indică origine străină. Unii dintre ei au ajuns în Grecia, de la preparate din bucătăria turcească, iar unele au aparținut preparate din bucătăria arabă și persană și au venit doar prin Turcia spre Grecia.


 
Potrivit birou vamal, grecii încep fiecare aperitiv masă și, de obicei asezonata cu rachiu de anason numită "ouzo" și are 80% alcool. Atunci când "ouzu" adăugarea de apă sau gheață, devenind de culoare albicioasă. O bautura similara, dar cu un procent chiar mai mare de alcool este de brandy "tsipouro", care, spre deosebire de "Ouz", care este în principal produsă în insula Lezbos, cea mai mare parte de casă. Metaxa este ca coniac, de obicei are un procent de alcool de 40%.
După aperitive, urmată de aperitive care au fost mari admiratori ai grecilor, și care poate fi un număr mare. Supe elene sunt destul de gros, care a figuranti multe, ca și ouăle sunt adesea adaugă înainte de a servi supa. Cele mai multe dintre carne în repertoriul de miel, carne de organe și care sunt salvate în Grecia în mai multe moduri. La sfârșitul mesei desert, care vine în principal necesară cu miere și scorțișoară, și foarte adesea nuc.

 


ARTICOLE

Mai multe despre Grecia

Grecia este locul ideal pentru excursii cu familia. Reprezinta mult mai mult decat am invatat la scoala sau decat am admirat in fotografiile cu minunate apusuri de soare si plaje cu nisip auriu.Va asteapta vacante de neuitat alaturi de familie sau prieteni. Vizitand aceasta tara, te vei afla intr-un taram plin de culori, aflat la intersectia mai multor civilizatii. Vei simti puterea si farmecul istoriei si caldura locuitorilor acestei tari...

MAI MULT...
Geografie si clima

Ca locatie se afla in Europa de sud-est, la capatul sudic al Peninsulei Balcanice, la punctual de intalnire a trei continente: Europa, Asia si Africa. Se invecineaza la nord cu Bulgaria si Republica Macedonia, la nord-vest cu Albania, la mord-est cu Turcia, la vest cu Marea Ionica, la sud cu Marea Mediterana, iar la est cu Marea Egee. Suprafata Greciei este de 131.957 km2 si se compune din trei arii geografice principale: o parte...

MAI MULT...
Plaje in Halkidiki

Marea varietate si intinderea zonei de coasta din Halkidiki permit turistilor sa se bucure de un numar infinit de locuri unde pot inota, toate inconjurate de apa calda si limpede, de cristal. Cele trei peninsule ale Halkidiki sunt marginite de plaje mimunate, pe placut tuturor turistilor, de la cei care isi doresc sa faca plaja relaxandu-se sub razele soarelui, pana la cei care participa la sporturile de plaja si apa. Oricare va sunt...

MAI MULT...
Cultura greacă și datinile

O mare parte din tradițiile și sărbătorile care sunt celebrate astăzi în Grecia sunt religioase. Traditii si superstiţii variază de la insula la insula, de la sate spre sate și de la regiune la regiune. Aici sunt unele dintre navededeni vacanță tradițională grecească, care este încă respectate de către greci, indiferent de vârstă, până astăzi.   Sarbatoare onomastica Majoritatea Grecilor...

MAI MULT...

TOP CAZARE