Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Villa Petra ★★★

Petra Villa este o piatră unică făcută de reședință, în cazul în care toată lumea se pot bucura de sărbători din visele lor. „Petra“ în limba greacă înseamnă piatră, de aceea am ales acest nume pentru casa noastră. Situat în Golful Marathonas, în partea de sud-vest a insulei Aegina, este la numai 10 minute de portul principal și Chora insulei.

Marathonas este un golf pitoresc, cu o panorama deosebita a Peloponez. Brutării, super-piață precum și restaurante de pe litoral pot fi găsite la o aruncătură de băț de la Petra Villa.

 

Descriere

Dacă confortul și liniștea este ceea ce căutați, Petra Villa este locul care vi se potrivește cel mai mult. Înconjurat de o grădină foarte frumoasă și trei balcoane spațioase din piatră, punctul său de vedere este literalmente uluitoare. Inutil să spun, nimic nu poate perturba viziunea magică a Marathonas din Golf casa este construit pe un deal înalt deasupra nivelului mării. Acolo vi se va bucura de apusul de soare cinematice precum și nopți liniștite în timp ce ascultați valuri și vizionarea bărci de pescuit luminate în apă. În timpul verii, atunci când cerul este clar, veți putea vedea cât de departe de coasta de nord a Peloponez.

Reședința are de asemenea, o distanțată de trei parcare proprie. Are trei pat matrimonial, camere spațioase, decorate elegant, dintre care unul este un dormitor principal. Casa include doua grupuri sanitare si o bucatarie complet funcțională, echipate cu toate aparatele electrice necesare. Camera de zi are un șemineu și o fereastră mare, cu o priveliste deosebita a mării.

Petra Villa este foarte recomandat pentru familii cu copii, precum și grupuri de tineri. Din păcate, nu este eligibil pentru persoanele cu nevoi speciale, deoarece este format din trei etaje și are liniște câteva trepte.

Am fi foarte bucuroși să vă acomoda iubitului nostru Petra Villa.

 

Facilități și servicii

• Villa - 120m²
• Capacitate maxima - 7 persoane
• Camera de zi, șemineu
• Bucătărie complet utilată
• Trei dormitoare
• Doua bai
• Aer conditionat
• Internet
• Vedere spre mare
• Gratar & grădină

 

Plaja Marathonas

Marathonas este numele unei așezări aproximativ cinci kilometri de la Aegina Town. Acesta este găsit de urma drumul de coasta de sud și este ușor de a ajunge cu bicicleta sau cu autobuzul, dacă nu aveți o mașină. Zona este o alegere populară pentru casele de vacanță fiind aproape de una dintre cele mai bune plaje de pe Egina și se bucură de priveliști foarte bune pe la insula Moni și Peloponez. Cu toate acestea, rămâne o zonă relativ mică de plajă, care nu a fost rasfatat de dezvoltarea supra-și este o prima alegere pentru mulți vizitatori inteligibile.

Există două principale zone de plajă din Marathonas. Plaja în cazul în care o alegere mare de taverne și cafenele pot fi găsite este în cazul în care va ajunge mai întâi în călătorie de la Aegina Town. Nu este de ajuns alegere aici pentru a furniza diverse pentru o ședere de o săptămână. Două magazine de cafea se află cu scaune pe plajă, în cazul în care vă puteți bucura frappé sau inghetata. Există aproximativ 5 tavernele în și în jurul plajă, unde vă puteți bucura de bucătăria tradițională grecească. În timpul verii, este posibil să se bucure de o cină pe plajă. Există, de asemenea, șezlonguri și umbrele închiria pentru cei care se bucură de plajă. Unul dintre cele mai bune experiențe de vacanță este de a sta pe plajă la Sun-jos, în cazul în care ecranul este cu adevărat magic.

A doua Plaja de la Marathonas se află călătorind și mai mult de-a lungul drumului (aproximativ 400 metri). Această plajă este mai deschisă și iar veți găsi nisip curat și apele. Există șezlonguri pentru închiriat și o cantină de la care se pot cumpăra băuturi reci.

Marathonas este o alegere bună pentru o bază de vacanță, dacă vă cu nerăbdare să petrec mult timp pe plajă.

Aegina

Aegina se află aproape în centrul Insulelor Saronic şi este cea mai apropiată insulă de Atena, la doar câţiva kilometri distanţă.

Există multe motive care fac din Aegina o destinaţie de vacanţă atractivă: frumosul oras Aegina, plajele frumoase, arhitectura tradiţională, aşezările pitoreşti ca Agia Marina şi Perdika şi, desigur, sanctuarul Afea Athena şi faimoasa biserică din Agios Nektarios lângă Paleohora.

Aegina este renumit pentru plantatiile de fistic, pentru fructele de mare proaspete din tavernele sale traditionale si pentru arta veche a locuitorilor. În Aegina puteţi găsi renumitul templu Aphaea, puteti vizita un muzeu arheologic impresionant şi un număr de biserici bizantine minunate. Aceasta insula pitoreasca are reputatia de a avea clima cea mai sănătoasă şi uscata din toata Grecia.

La Aegina se poate ajunge cu o nava de la Piraeus. Distanta de la Piraeus este de aproximativ 17 mile de orasul Aegina, 16 mile la Agia Marina şi 12 mile la Souvala, iar cu mici feriboturi este nevoie de aproximativ o oră şi jumătate pentru a ajunge la insula. Există mai multe plecări în fiecare zi, prima fiind dimineata devreme.

INFO

Regiune: Aegina Locație: Kapotides (Aegina) Adresă: Kapotides, Aegina 18010, Greece Categorie: Vile Telefon: +30 26450 26912 Telefon mobil: Fax: Website: www.petravilla.com

Hartă