Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Villa Manolis ★★★

Ierissos este o destinație de vacanță fermecătoare și ideală în Halkidiki. Este un oras cu o istorie lungă și frumusețe naturală splendidă. Acesta oferă vizitatorilor opțiuni nelimitate, cum ar fi bucura de plajele aurii din jurul Ierissos - Kakoudia sau Koumitsa, înotul în apa albastră limpede, admirand monumente arheologice și istorice, vizitarea Muntele Athos (numai bărbați) și insula magică - pentru Ammouliani.

Pentru a afla mai multe despre obiceiurile și obiceiurile, gust delicatese din fructe de mare locale și să se distreze până dimineață. Apartamentele sunt situate în orașul Ierissos, la 100 de metri de mare. Există un total de șase apartamente din care două au 2 sau 3 paturi și patru cu 3 sau 4 paturi. Toate sunt cu bucătărie, WC și dotate cu TV, aer condiționat, Wi-Fi.

 

Servicii și facilități

• Bucătărie complet echipată
• TV
• Aer condiționat
• Wi-Fi
• Baie

 

Localizarea unitatii de cazare

Ierissos este situat la 120 km de Salonic, la 80 km distanță de Poligyros și cu populația de aproximativ 3000 de locuitori este unul dintre cele mai mari orase din zona Halkidiki. De asemenea, este cel mai vechi și cel mai mare oraș din municipiul Stagira Akantus. Aceasta este esența Ortodoxiei, chiar lângă Sfântul Munte. Acesta este un mic sat de pescuit, care face senzație neobișnuită de liniște și pace.

Plajele imprejurimilor din Ierissos, se intind pe kilometri intregi - nisip de aur, plaja curata, aer magnific. Recreerea aici e un mod simplu si placut de a uita de probleme si de preocupari.

Ierissos

Ierissos, cea mai mare comună de pe al treilea braţ al peninsulei, este şi cel mai mare port al Peninsulei Calcidic.

Plajele imprejurimilor din Ierissos, se intind pe kilometri intregi - nisip de aur, plaja curata, aer magnific. Recreerea aici e un mod simplu si placut de a uita de probleme si de preocupari. Ierissos este centrul administrativ al municipiului Stagira-Akanfos. Daca Akanfos este renumit pentru vinurile sale, atunci Ierissos - pentru pescuit. In trecut, locuitorii se angajau in domeniul constructiilor navale (mestesugul naval se transmitea de la o generatie la alta), in domeniu comertului, iar barbatii plecau la munca de constructii pe pamantul sfant lui Athos. Santierele navale Ierisossa sunt dintre cele mai vechi din Grecia.

Astazi la ocupatiile a localnicilor s-a mai adaugat si turismului. O importanta considerabila in economia regionala o are horticultura, agricultura, cresterea animalelor, productia de ulei de masline, miere si grau. Locul Ierissos este renumit pentru zona arheologica Akanfos si turnul bizantin Krunos. Aici se petrec relugat evenimentele culturale, precum si festivalurile pline de colorit traditional.

INFO

Regiune: Ierissos Locație: Ierissos (Athos-Halkidiki) Adresă: Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă