Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Villa Erato ★★★★

Vila Erato este situat într-o livadă de măslini de patru acri din apropierea satului Tsoukalades pe partea de nord-vest de Lefkada. Acesta este ușor accesibil de la drumul principal care străbate satul Tsoukalades, în cazul în care vizitatorul urmează o alee îngustă de 550 de metri între plantații de măslini pentru a ajunge la vila Erato.

Vila Erato este o afacere de familie, iar tinerii lucreze pentru el, cu dorința de a comunica, dar, de asemenea, dorința de a oferi consiliere cu privire la cele mai bune locuri ale insulei, în funcție de dorințele de fiecare călător.

O piscină minunată a fost pregătit la cel mai înalt punct al vilei, cu vedere spectaculoasă la mare. În timp ce înot în piscină, vederea paraseste albastru apa din piscină urmând linia orizontului, iar apoi coasta Preveza și deschis Marea Ionică!

Vila Erato a fost reînnoit și vă așteaptă!

 

Vile

Vila Erato este compus din trei vile individuale, roșu roz și vila verde. Vila roșu are 4 apartamente (Primrose, Lavender, Salvia, Jasmine), vila verde are 3 (Olive, Pine, Laurel) și vila roz are două mari (Aurora, Melia).

Apartamentele

Apartamentele de la Villa Erato sunt unice, fiecare diferita de cealalta pentru a acoperi nevoile și dorințele fiecărui oaspete în parte. În același timp, toate au ceva în comun: decor Destul de simplu și cald, spații mari și luminoase, mare vedere, confort, pașnice și atmosfera destul în care acestea sunt construite pe deal, departe de zgomotul strazii, mașini și turistice forfotă.

În același timp, toate apartamentele au acces la piscina frumoasă la cel mai înalt punct al vilei, care oferă o vedere panoramică uimitoare și reflectă, de asemenea, gustul personal, activitatea de familia noastră de a crea fiecare dintre ele cu mare grijă și o mulțime de bucurie!

Vila Erato este o cazare pentru vacanțe de calitate și călătorilor care apreciaza linistea si intimitatea, frumusetea salbatica a plantației de munte de măsline și autenticitatea frumuseții mediteranean. Contactul cu natura este imediată și eficientă între plantele decorative vizitatorii pot găsi și utiliza în gătit ierburi mediteraneene tradiționale, cum ar fi oregano si rozmarinul.

 

Localizarea unitatii de cazare

Vila Erato este de aproximativ 12 minute de orașul Lefkada, situat pe partea de nord-vest a insulei în apropierea satului Tsoukalades. Locația a fost identificat de către cei mai mulți vizitatori ca ideal, deoarece este de numai 12 minute de centrul orașului, dar la 7 minute de plajă Pefkoulia, care este primul dintre plajele încântătoare partea de vest, pentru care insula este faimos! În satul situat la 550 de metri, există cafenele, brutării, mini-piețe, restaurante și taverne.

 

Despre orașul Tsukalades

Stațiunea Tsoukalades este situată în partea de vest a insulei Lefkada, care se caracterizează prin natura fenomenală, păduri dense de pin și plaje încântătoare, care se combină ușor cu Marea Ionică. Stațiunea este locul perfect pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de peisaj frumos și de a explora natura.

Acesta este situat pe un deal deasupra coastei insulei, care permite o vedere panoramică minunată a Marea Ionică deschisă, Epir și insula Paxos. Unele dintre avantajele sale sunt apusurile de soare incredibile, climat bun și plaja frumoasă numită Gialou Skala.

Tsoukalades are o bună selecție de taverne tradiționale, unde puteți gusta o parte din specialitățile de pește, există și baruri, mini-market și alte magazine. Aici veți întâlni locuitori agreabili care păstrează cu grijă dialectul local, puteți găsi produse locale (ulei de măsline, vin, miere) care trebuie cu siguranță încercate.

Cea mai apropiată plajă în Tsoukalades este Pefkoulia. Pădurea de pini de aici coboară până la mal, oferind umbră înotătorilor. Marea este limpede ca cristalul iar plaja este un amestec de nisip, pietriș fin, care este tipic pentru aproape toate plajele de pe coasta de vest a Lefkadei.

Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Insula Lefkada are un număr mare de plaje cu adevarat frumoase, a căror principală caracteristică o reprezinta apele curate, albastre-verzi, o caracteristică care le face populare peste tot în lume, fiind considerate cele mai frumoase, nu numai în Grecia, dar şi în întreaga Mare Mediterană. Pe coasta de vest a insulei, se află celebra plajă Porto Katsiki, care a fost nominalizata de către presa internaţională, ca cea mai bună plajă din Marea Mediterană. Multe dintre aceste plaje au conditii ideale pentru windsurfing si kite surfing, datorita vanturilor termale din timpul dupa-amiezii. Cele mai faimoase plaje pentru practicarea sporturilor de apa in insula Lefkada sunt Vassiliki si Frini-Agios Ioannis. Prima se afla la 38 km sud de orasul Lefkada, iar cea de-a doua o gasiti la scurta distanta de oras.

Întreaga insulă este un miracol al naturii, plina de statiuni estivale frumoase şi sate pitoreşti, construite între munţi. Marea majoritate a zonelor montane sunt adăposturi sigure, ideale pentru supravieţuirea şi reproducerea multor specii diverse, şi în multe cazuri, pe cale de dispariţie: plante, păsări şi animale. Vizitatorii pot descoperi o multime de pesteri, cascade şi izvoare naturale.

INFO

Regiune: Lefkada Locație: Tsoukalades (Lefkada) Adresă: Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă