Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Villa Elia ★★★★

Villa Elia este situată pe insula Lefkada, la o distanță de numai 350 de metri de la plaja Agios Ioannis. Complexul "Villa Elia", fondat în anul 1979, are trei aripi: Villa Elia, Alselia și Castelia.

Vă pune la dispoziție apartamente moderne, independente și perfect echipate, cu două și trei dormitoare, cu bucătărie complet echipată, baie, telefon, TV, aer condiționat. Unele dintre apartamente sunt aranjate pentru a vă asigura o senzație deosebită de lux și eleganță.

Villa vă pune la dispoziție un teren deschis, confortabil și frumos îngrijit, de 12.000 m2 cu piscină (pentru adulți și copii, cu hidromasaj), un Snack Bar, unde puteți lua micul dejun, grătar, loc de joacă, baschet, volei, teren de tenis și tenis de masă, parcare privată și acoperită sigură, pentru fiecare apartament aparte.

Odată ajunși pe insula noastră frumoasă, sunteți bine veniți la Vila Elia!!

 

Elia

"Villa Elia" este aripa cea mai veche a hotelului, recent reconstruită. Decorată în stil tradițional, vă oferă apartamente luxoase cu jacuzzi și cu parcare acoperită și sigură pentru fiecare apartament. Este situată în centrul complexului "Villa Elia", la o distanță de 50m de la piscină și 350m de la plaja Ai Yannis beach. Tradiționala fântână și izvor, chioșcurile și pergolele verzi creează o atmosferă înviorătoare și relaxată. Există și apartamente la parter, recent renovate.

 

Alselia

"Alselia" este aripa de lux, aflată la poalele dealului, exact sub celebra mănăstire "Faneromeni" și la doar 100m distanță de la piscină. Spațiul verde, deschis, cascadele și micul lac, fântâna și chioșcurile de lemn creează o atmosferă de revitalizare, intimitate și relaxare. "Alselia" oferă apartamente cu un dormitor și cu două dormitoare, cu verande spațioase și cu parcare acoperită si sigură, pentru fiecare apartament aparte.

 

Castelia

"Castelia" este aripa nouă de lux a complexului "Villa Elia". Oferă apartamente cu o cameră și cu două, precum și apartamente de lux. Este situată chiar lângă piscină, și mai aproape de plaja Ai Yannis, premiată cu steeagul albastru. Proiectat cu multă grijă pentru detaliu, această vilă oferă o vacanță relaxată și fără griji.

 

Servicii & Facilități

• Piscină
• Hidromasaj
• Piscină pentru copii
• Parcare sigură cu acoperiș
• Snack Bar / Cafe
• Terenuri de baschet/volei/tenis
• Locuri de joc
• Tenis de masă
• Grătar
• Colecție folclor
• Locuri speciale în aer liber cu pergole din lemn și chioșcuri
• Mașină electrică pentru transportarea oaspeților și a bagajului

 

Agios Ioannis

Plaja Agios Ioannis este cea mai apropiată de capitala insulei Lefkada. Se află la doar câţiva kilometri, şi este considerată una dintre cele mai bune de pe întreaga insulă. Nisip auriu fără sfârşit, cu apa Mării Ionice de culoare turcoaz care aminteşte de peisaje din Caraibe, şi rămășițe de mori de vânt vechi, dau acestui loc o atmosferă unică.

Din cauza vântului care bate adesea aici, această plajă a devenit un loc preferat pentru surferi şi surf cu paraşută. După Vasiliki, aceasta este a doua destinație mai populară pentru surfing întreaga insulă.

Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Insula Lefkada are un număr mare de plaje cu adevarat frumoase, a căror principală caracteristică o reprezinta apele curate, albastre-verzi, o caracteristică care le face populare peste tot în lume, fiind considerate cele mai frumoase, nu numai în Grecia, dar şi în întreaga Mare Mediterană. Pe coasta de vest a insulei, se află celebra plajă Porto Katsiki, care a fost nominalizata de către presa internaţională, ca cea mai bună plajă din Marea Mediterană. Multe dintre aceste plaje au conditii ideale pentru windsurfing si kite surfing, datorita vanturilor termale din timpul dupa-amiezii. Cele mai faimoase plaje pentru practicarea sporturilor de apa in insula Lefkada sunt Vassiliki si Frini-Agios Ioannis. Prima se afla la 38 km sud de orasul Lefkada, iar cea de-a doua o gasiti la scurta distanta de oras.

Întreaga insulă este un miracol al naturii, plina de statiuni estivale frumoase şi sate pitoreşti, construite între munţi. Marea majoritate a zonelor montane sunt adăposturi sigure, ideale pentru supravieţuirea şi reproducerea multor specii diverse, şi în multe cazuri, pe cale de dispariţie: plante, păsări şi animale. Vizitatorii pot descoperi o multime de pesteri, cascade şi izvoare naturale.

INFO

Regiune: Lefkada Locație: Ag. Ioannis (Lefkada) Adresă: Ag. Ioannis, Lefkada 31100, Ionian Islands, Greece Categorie: Vile Telefon: +30 26450 24397 Telefon mobil: Fax: +30 26450 26019 Website: www.villaelia.gr

Hartă