Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Villa Bianca Studios ★★★

Vă relaxaţi având o vacanţă într-o regiune verde frumoasă. La doar 500 de metri de ţărmul pitoresc al satului Poseidi, studiourile Vila Bianca oferă ceea ce este mai bun ceea ce marea şi multele poate oferii. Studiourile sunt situate pe dealurile acoperite de plantaje de măslini, unde briza împrospătează atmosfera de vară, pe când la doar 700 de metri se găseşte plaja Poseidis şi la 1.5 de km de faimoasa plajă de pe peninsula Halkidiki, cunoscută sub numele, plaja “Aigiopelagitika”. Poseidi este un sat micuţ, turistic cu numeroasele cafenele situate la ţărmul mării, diferitele restaurante şi baruri în hotele, ceea ce este ideal pentru plimbările sub lumina Lunii.

 

Conditiile de cazare

Vila Bianca oferă 12 studiouri independente, 6 la etajul întâi cu balcon individual şi 6 la parter , ceea ce este convenabil pentru familii cu copii mici. În studiourile noastre pot fi cazate trei personae adulte , pe când pentru al doilea copil se poate aranja un pat suplimentar la parterul din studio. Fiecare studio are o bucătărie complet echipată (frigider, cuptor electric, un set de farfurii şi tacâmuri, pahare, oale şi tigaie) în aceiaşi cameră, precum şi baia cu duş particular. Camera este luminoasă şi aerisită cu ventilator pe plafon, aer condţionat şi privire spre verdeaţa din împrejur. În fiecare cameră se găseşte câte un TV LCD cu conector USB pentru media player, precum şi accesul la Internet de tipul Wi-Fi.

 

Exterior 

În partea din faţă există un palmier frumos înconjurat de iarbă şi o curte mare podită cu piatră, cu mese şi scaune pentru fiecare studio. Puteţi găsi, de asemenea, un loc comun pentru pregătirea grătarului, în partea dreapta pentru cini speciale. În partea din spate a studiourilor există un loc de joacă cu leagăne şi diapozitive pentru vizitatorii noştri mici. Întreaga regiune are mulţi arbori de măslini, dar de asemenea şi copaci cu smochini şi copaci fructiferi. La intrarea în staţiune există o parcare privată nouă cu nuanțe pentru toți oaspeții din interiorul proprietății o cabină de duş din afara.

 

Facilități și servicii

• Recepţie deschisă nonstop
• Grădină
• Aer condiţionat
• Frigider
• Automat de cafea şi ceai
• Bucătărie
• Televizor LCD cu conector USB pentru media player
• Terasă la soare
• Teren de joacă pentru copii
• Grătar
• Gratuit la Internet wireless
• Parcare privată nouă cu nuanțe pentru toți oaspeții din interiorul proprietății

 

Oferte speciale

• iunie și septembrie - 10 nopti pentru 370 de euro

 

Plajele

Aigiopelagitika este o plaja lungă nisipoasă, cu apa cristalină şi limpede. Este recunoscută printr-o votare peste internet a fi una dintre cele mai bune plaje din întreaga Grecie. Vă puteţi bucura de sub umbrele, sau în vreunul din cele două baruri pe plajă, bine organizate, care oferă, de asemenea, o bună protecţie împotriva soarelui sub umbrele lor, şi, desigur, se servesc băuturi reci şi nişte gustări. În Poseidi este plaja care ajunge pana la Akrotiriona. Lucru bun este că niciodată nu veţi pierde ocazia să înotaţi, pentru că aceste două plaje au caractere diferite, şi dacă sunt valuri pe de o plajă, pe cealaltă plajă nu vor fi valuri. De asemenea puteţi ajunge pe frumoasele plaje de pe Chalkidiki în doar 10 la 20 de minute cu maşina de la studiourile Villa Bianca.

 

Cum se ajunge la noi

Dacă veniţi cu avionul

• Puteţi ateriza pe Aeroportul Internaţional "Macedonia", care se află în Salonic, nordul Greciei şi de acolo închiriaţi o maşină pentru a ajunge pe Halkidiki. Există o mulţime de agenţii de rent-a-car la aeroport, şi le puteţi găsi în prealabil prin intermediul internetului, pentru a face cea mai bună rezervare.

Dacă veniţi cu maşina

• Mergeţi până la Salonic, şi când ajungeţi la soseaua de centura din jurul oraşului luaţi direcţia spre "Chalkidiki". Mergeţi drept şi urmaţi indicatoarele spre "Nea Moudania", şi ajungeţi pe peninsula "Cassandra" (primul “deget” de pe Halkidiki). Treceţi peste podul Potidea, Nea Fokei şi când ajungeţi la oraşul turistic de "Kalithea", faceţi la dreapta la semafor, după semnul "Fourka" şi "Posseidi". Din Kalithea mergeţi 12 Km până la Fourka. 2 Km după ieşirea din Fourka veţi vedea un indocator pentru "Poseidi" şi "Kalandra" pe partea dreaptă. Viraţi la dreapta şi apoi după 200 de metri la dreapta spre "Poseidi" şi urmaţi drumul până când vedeţi supermarketul "Arista" pe dreapta. Aţi ajuns. Aici viraţi la stânga şi vă veţi găsi pe un drum mic privat ce merge de partea cealaltă a supermarketului (deja aici veţi vedea, semnul pentru Villa Bianca). Studiourile noastre sunt la doar 500 de metri înainte de a intra în Poseidi.

Dacă veniţi cu autobuzul

• Există cursă cu autobus publij (KTEL), ce duce la Poseidia. Intrţi în autobuzul KTEL Halkidiki în Salonic şi luaţi bilet pentru satul Poseidi. Autobuz se va opri la "Arista" supermarket (în faţa intrării noastre), dacă îl rugaţi pe şofer.

Possidi

Possidi este una dintre cele mai cunoscute statiuni turistice estivale din Halkidiki. Se afla în partea de sud vest a peninsulei Kassandra, la o distanta de 105 km de Salonic.

Trecand cu vederea peste castelul vechi Mendi, Possidi este un loc turistic dezvoltat, dar încă linistit. Peninsula cu plaje cu nisip ajunge la sute de metri în mare şi oferă un spaţiu mare pentru plajă şi înot în apele cristaline.

O caracteristică aparte este de priveliştea minunată oferită de Golful Thermaikos, in apele caruia se gaseste statiunea.Dacă bate vantul, iar atmosfera este clară, puteţi vedea vârfurile muntilor Pilio precum şi insulele Sporades de Nord.

Numele său vine de la zeul Poseidon, căruia îi este inchinata. Possidi este menţionata pentru prima dată in secolul 5 î.Hr. de către Thucydides, care a scris că aici era ţărmul vechii asezari Mendi. Mendi a fost stabilită în secolul 8 î.Hr. In locul in care astazi se gaseste localitatea Pallini şi dispunea de o multime de locuri sacre. Unul dintre acestea este sanctuarul lui Poseidon pe promontoriu Possidi, care pastreaza denumirea din acele vremuri. Este o biserica clasica, construit in onoarea zeului Poseidon. Arheologii au descoperit acolo dovezi semnificative, printre altele un altar din secolul al 12-lea î.Hr. şi o clădire cu arcade datând din mijlocul secolului al 6-lea î.Hr.

INFO

Regiune: Possidi Locație: Posseidi (Kassandra - Halkidiki) Adresă: Posseidi, Halkidiki, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: +30 23740 42402 Telefon mobil: +30 6971 553149 Fax: Website: www.villabiancastudios.com

Hartă