Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Velo Studios ★★★

Noi am construit această zonă cu multă dragoste şi atenţie, care transmite o atmosferă prietenoasă şi de familie, inspirată de dragoastea noastră faţă de insula Thassos şi frumuseţele ei.

Aici la studiourile Velo vă oferim momentele unice pentru relaxaţie. Totodată, o să aveţi ocazia să cunoaşteţi frumuseţele naturale şi ascunse ale insulei Thassos.

Accentul noastru este orientat spre organizaţie şi spaţiile curate. Serviciile noastre perfecte şi amicale, va întâmpina nevoile şi celui mai exigent oaspete, care va fi fericit să simtă ospitalitatea locală şi să creadă că este acasă!

Studiourile Velo cuprind camere şi apartamente, cu baie separată, balcoane mari pentru a vă relaxa la o cafea, televizor, aer condiţionat, apă caldă în cursul zilei întregi, precum şi acces la Internet de tipul Wi-Fi gratuit

Studiourile Velo sunt incadrate în modalităţile alternative de turism, şi în combinaţie cu dragostea noastră faţă de natură, ne face să aducem unele decizii importante. Astfel, noi în serviciile noastre am incadrat închirierea bicicletelor de o calitate înaltă, şi, de asemenea, organizăm călătorii cu bicicletele prin zonă!

 

Conditiile de cazare

Studiourile Velo vă aşteaptă şi vă găzduiesc în facilităţiile sale complet renovate. Dispunem de camere şi apartamente, dar , pe lângă aceasta, vă oferim, locuri de parcare şi o grădină mare cu spaţiul special amenajat pentru pregătirea grătarului.

Apartamentul nostru mare cu patru camere, de o suprafaţă de 75 metri pătraţi, cuprinde patru camere, şi anume: două dormitoare, o cameră de zi, şi bucătăria complet echipată. Acest apartament dispune de o baie spaţioasă, balcon larg în spate şi în faţă, două dispozitive pentru aer condiţionat, şi televizor. Apartamentul este convenabil pentru cazarea până la opt persone. Este perfect pentru familii sau pentru un grup de prieteni.

Apartamentul nostru cu două camere este situat în partea superioară a clădirii, şi are o privire unică spre mare. Are balcon în faţă şi în spate. Cuprinde două dormitoare. Primul are pat dublu şi pat pentru o persoană , iar al doilea are pat dublu. Acest apartament dispune de aer condiţionat, bucătărie complet echipată, baie, televizor de tipul LCD. Acest apartament poate caza până la cinci personae.

Studiourile Velo, pe lângă apartamente şi camere, de asemenea are cameră cu patru paturi , care de asemenea, are pat dublu şi două paturi pentru o singură persoană, bucătărie complet echipată, aer condiţionat, şi televizor.

Dispunem de patru camere cu trei paturi, care au un pat dublu şi un pat pentru o singură persoană. Fiecare dintre aceste camere sunt dotate cu bucătărie complet echipată, dispozitiv pentru aer condiţionat, baie şi televizor de tipul LCD.

În final, studiourile Velo – camere şi apartamente, au două camere duble. Fiecare cu două paturi pentru o singură persoană, dispozitiv pentru aer condiţionat, baie şi televizor de tipul LCD.

Toate camerele şi apartamentele din studiourile Velo au acces la Internet de tipul WI-FI, gratuit.

 

MTB Thassos închirierea de biciclete

La studiourile Velo - camere şi apartamente, puteţi închiria biciclete calitative şi puteţi să vă organizaţi excursii în zonele verzi de pe insula Thassos, sau să vă duceţi până în satul Potos şi localităţile din împrejur.

 

Activităţile

Studiourile Velo - camere şi apartamente, tradiţional, sunt implicate în turismul alternative, cu diferitele activităţi de natură şi de munte. Dispunem de mulţi ani de experienţă în ciclism montan. Proprietarul studiourilor Velo, John Reizis, este un sportist cunoscut care a participat în curse internaţionale şi naţionale. El este unul dintre fondatorii celui mai cunoscut eveniment sportiv de pe insula Thassos, aşa-numitul MTB Thassos Cup, care cuprinde curse cu bicicletele şi se organizează în fiecare an..

De aceea, vă puteţi relaxa prin cursele de ciclism prin natură, trecând pe lângă zonele cu arbori, verdeaţă, pârâuri. Puteţi să vă răcoriţi cu apă rece de la fântânele din drum. Organizăm diferitele călătorii, foarte des. Aceste excursii pot fi cu bicicleta sau pe jos (trekking). Rutele acestor călătorii sunt unice, unde veţi trece pe lângă livezile verzi, păduri, care vă oferă momente de relaxare şi eleganţă, pentru cei care doresc să ne acompanieze la aceste excursii!

 

Localizarea unitatii de cazare

Studiourile Velo - camere şi apartamente sunt situate în Patos, în partea de sud a insulei Thassos. Sunt în apropierea bisericii din Potos, în faţa plajei San Antonio.

Foarte uşor puteţi ajunge până la plaja din Potos . Este la doar 100 de metri de noi şi este complet organizată, ideală pentru copii şi familii. La frumoasa plajă San Antonie, puteţi să aveţi momente unice de relaxare şi linişte. Este la 300 de metri depărtare de noi! Studiourile Velo - camere şi apartamente , sunt la o locaţie privilegiată, având în vedere că şi plajele şi centrul localităţii Potos se află în apropiere, astfel că nu aveţi nevoie de automobile să ajungeţi în locurile preferate.

Plajele de o frumuseţe rară se află, de asemenea, în apropiere. Pefkari, este la doar 1 km distanţă, iar plaja Psili Ammos este la 3 km distanţă. Magazinele din Potos o să vă satisfacă toate nevoile D-vostre. Veţi afla diferite mâncăruri şi modalităţi de distracţie, diferite suvenire şi îmbrăcăminte. Nu uitaţi de plaja Pato, acolo viaţa de noapte este foarte bună, şi de pe ea toţi, şi cei tineri şi cei mai în vârstă, pleacă fericiţi!

 

Potos

Potos astăzi este unul dintre cele mai mari orașe ale insulei Thassos, însă nu a fost întotdeauna astfel. Odinioară, acesta a fost un sat mic de pescuit care a fost numit Skala Theologos, datorită exploziei turistice a anilor 1970 a evoluat în ceea ce este astăzi, un centru turistic serios.

Pe plajă se poate angaja în sporturi de apă, sau dansa în ritmul muzicii care vine de la barurile de lângă plaja frumoasă. Există, de asemenea, tavernele inevitabile cu delicioase specialităţi locale. La o distanţă de un kilometru de Peykari, loc frumos unde copacii se scufunda literalmente în mare. În apropiere de Potos este, de asemenea, un număr mare de plaje frumoase şi oraşul Limenaria pe care Vă sugerăm călduros să-l vizitaţi într-una dintre plimbările de seară.

Iubitorii de natură se vor bucura de mersul pe bicicletă, mersul pe jos, alpinism, sporturi acvatice sau pescuit. Indiferent de tipul de recreație pe care îl alegeţi, nu uitaţi că vă veți petrece foarte frumos şi aveți să vă bucuraţi de acest peisaj unic. Este suficient a porni pe una dintre potecile din pădure şi veți descoperi locuri magice.

Thassos

Insula Thassos, cea mai nordica insula a Marii Egee, are 22 km de la est la vest si 26 km de la nord la sud, fiind inconjurata de 93 de km de litoral.

"Insula de smarald" este un loc cu o istorie fascinanta si de o frumusete rara. Fie ca esti sportiv, iubesti natura, sau iti place viata de noapte, vei avea o larga varietate de locuri de vizitat. Ca obiective turistice amintim Muzeul Arheologic din Limenas, Muzeul Popular din Kallirachi, Muzeul Vaghis din Skala Potamias, siturile arheologice din Limenas si Alyki, castelul din Potos, manastirea Sf.Pantelimon din Skala Sotira si Arhanghelul Mihail din Alyki. Plajele insulei (Prinos, Skala Kallirachis, Skala Marion, Tripiti, Psili Amos, Potos, Pefkari, Makryammos, Crysi Ammoudia, Paradisos Beach) au un farmec aparte.

Posibilitatile de divertisment pornesc de la tavernele si restaurantele cu meniuri specifice, continua cu cluburile de noapte si barurile mici de pe faleza, cu muzica si dansuri traditionale, cu nenumaratele magazine si se termina cu posibilitatea practicarii sportului (ski nautic, surfing, scufundari, tenis, echitatie).

Locuitorii sunt deosebit de primitori, turismul insemnand pentru acestia, in primul rand, ospitalitate, fiind renumiti pentru respectul pe care il au fata de traditiile si obiceiurile locale.

INFO

Regiune: Thassos Locație: Potos (Thassos) Adresă: Potos 64002, Thassos Island, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: +30 25930-52459 Telefon mobil: +30 6946955704 Fax: Website: www.velo-studios.com

Hartă