Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

The Barn Villas Zorbathes ★★★

Zorbathes reprezintă un complex într-o o vale pașnică, ascunsă în apropierea centrului de pe insula Skiathos. Este plină cu verdeață, sol fertil și înconjurată de pădure de pin. Pe la marginea acestei depresiuni se află curbele înguste acoperite cu flori sălbatece, ferigi și arbori masivi care asigură umbra. La marginea insulei, partea care este cea mai apropiată de peninsula Pelion, în perioada de iarnă sunt ploi abundente, iar luciul din vale și împrejurimea pădurii de pin se reflectă în acest spațiu cu apă.

O parte din vilele Zorbathes, Vila Barn este numită așa dincauză că la început a fost o încăpere pentru a depozita fânul și ovăsul pentru cai noștri, măgar, cocoș și pui. Totuși, având în vedere că noi am schimbat orientarea activității de la animale la cazare, și aceasta este ceea ce asigură venit financiar, noi pas cu pas, ne-am transformat din hambar în casă modernă, cea ce suntem actualmente.

Vila Barn este înconjurată cu pomi fructiferi, oleandri, virginiaplantă târâtoare, viță de vieșiarbușticare înfloresc. Existăoterasă mareumbrităși oaltăzonă de relaxarela umbraunui copacmare de pin. Noi amreținut,mult lemnul, teracotășimaterialele originale, așacum a fostposibil, în timpulde conversie a activității șile-am dezvoltatun caracterdistinctivpropriu.

 

Conditiile de cazare

Cazarea cuprinde bucătăria complet echipată, camera de zi deschisă care iese la terasă. Dispunem de baie cu cadă și duș, o baie mai micuță cu facilitățile de duș. Dormitoarele sunt situate în două părți. Într-o parte se găsește dormitorul mai mare cu pat dublu, iar dormitorul mai mic cu un pat pentru o singură persoană și încă un pat extra se găsește în partea mai mică. Cealălaltă parte – nou dispune de pat dublu într-un dormitor mai mic și două paturi pentru o singură persoană la dormitorul de la etaj cu balcon.

Vila este complet dotată pentru autoservire. Are o bucătărie cu cuptor, sobă, microunde, aparat pentru prăjirea pâinii, toaster și aparat pentru cafea. Pe lângă aceasta, vila dispune de mașină de spălat rufele, călcător și uscător pentru păr. Pătuț și scaun pentru bebeluș sunt la dispoziție, de asemenea.

 

Concluzie

• Camera de zi și bucătărie
• Cinci (5) dormitoare, două (2) băi
• Poziționată într-o zonă care asigură intimitate

 

Proprietarii

Noi (Lida și Geof Baldry) trăim în acest loc de douăzeci de ani și am încercat în acest interval să asigurăm un mediu care să ofere comfort, dar și să rețină stilul grecesc tradițional, pe care îl iubim. La început nu a existat drum, apă, casă, dar amsapatbine dinpropriul nostrumaterialpentruprima casădin lemn,de-a lungullinieiînguste, careîn cele din urmăa devenitdrumul nostru. Avem acum3 casefoarte solidconstruitedinpiatrășilemn, caramizișimortar, apă curentă, electricitate, telefonsichiaro conexiune la Internet, dar avemoaprecierespecială atuturor acestorlucruri"normale" și ne luptăm să le realizăm. Am ajunsla valoareapîciișilinișteaici, mai presus de orice altceva. În jurul nostru se găsește gălăgia și stresul și sunt puține locuri pentru relaxare.

MHTE: 0726K121K0161400

Skiathos

Insula Skiathos este cea mai vestica dintre Insulele Sporade din Marea Egee, iar principalul oras si port de pe insula Skiathos poarta aceeasi denumire.

Skiathos este o insula in care britanicii, germanii si scandinavii prefera sa-si petreaca vacantele de vara si in ultimii ani dezvoltarea infrastructurii a dus la o explozie turistica. Cu toate astea, insula nu este excesiv de comerciala - hotelurile au limita de inaltime, iar tavernele continua sa ofere feluri de mancare traditionale.

Viata de noapte pe insula Skiathos este cosmopolitana si vibranta, fiind intretinuta de o selectie larga de baruri, restaurante si cluburi. Desi sunt si multi turisti care seara prefera o plimbare relaxanta in port sau piata Plateia Trion Ierarchon, Skiathos va poate oferi mai mult. Principala concentratie de cluburi de noapte in capitala insulei se afla pe strada Papadiamandis, sau Evangelistrias. Sunt insa si cateva plaje cu cluburi ce ofera muzica noaptea.

Insula Skiathos exceleaza la capitolul plaje, beneficiind de peste 60 de plaje situate mai ales pe coasta de sud. Cele din partea de nord a insulei expuse vanturilor nordice puternice si sunt mai putin accesibile. Cea mai faimoasa plaja de pe insula Skiathos, si una dintre cele mai cautate din Europa, este plaja Koukounaries, numita si Chrisi Ammos - Nisipurile de Aur, datorita stralucirii speciale a nisipului in soare.

INFO

Regiune: Skiathos Locație: Zorbathes (Skiathos) Adresă: Zorbathes, Skiathos, Greece Categorie: Vile Telefon: +30 24270 49473 Telefon mobil: +30 6974 893766 Fax: Website: www.zorbathes.com

Hartă