Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Thalatta Kalamitsi Village Camp ★★★★

Camping-ul Kalamitsi Thalatta prezintă un fel de vacanţă alternativă. Înzestrat cu frumuseţile naturii, acest camping este de fapt, o plajă nisipoasă lungă, cu apa de culoare verde şi albastră, cu uimitoarele golfuri stâncoase, ideale pentru scufundări şi cercetarea mării cu măşti.

Zonele verzi sunt ideale pentru jogging , iar locurile solitare te captiveză când doreşti să fi singur.

La disponibilitatea dumneavoastră sunt diferitele tipuri de cazări- corturi, rulote, case mobile- unde puteţi să vă delectaţi de apa limpede a mării în golful natural practicând numeroasele activităţi de aapă.

Pe lângă aceasta, sunt asigurate şi câteva clădiri comune luxoase cu duşuri luxoase şi toaletă pentru femei şi bărbaţi (apă caldă/apă rece în cursul zilei întregi) maşină de rufe, vase comună, bucătării, teren de joacă pentru copii şi numeroasele activităţi de apă.

Toate instalaţiile noastre renovate îndeplinesc standardele stric impuse de Uniunea Europeană.

Campinguri perioadă este de la 28.04. până la 03.10.

 

Conditiile de cazare

Camping satul de vacanţă Thalatta Kalamitsi încearcă să acopere toate nevoile unui turism alternativ, prin serviciile lui, de la cazare până la oferta corturilor mici fixe.

Campingul este unul de cea mai înaltă calitate din stat, clasa A, şi aspiră să atingă distincţia europeană de 4 start-uri (atunci când va intra în vigoarea şi în Grecia).

Într-un mediu cu o vegetaţie bogată, în umbra rândurilor de arbori (de pin şi măsline) oaspeţii noştri sunt capabili să îşi construiească singuri cortul, sau să aleagă rulotă, cabanele construite din lemn, case mobile furnizate de către Camping satul de vacanţă Thalatta Kalamitsi.

În Thalatta Camp tipurile de cazare diferă doar la forma de living si in culorile de perdele și mobilier.

Nu este posibil să rezervați - rezerva un anumit număr de cameră sau de tip - numărul rulota sau tipul, numărul de origine mobil sau de tip sau de lemn numărul de acasă sau de tip mobil. Puteți doar rezerva - rezerva de categoriile de camere - rulote, case mobile sau case mobile din lemn.

 

Facilități și servicii

Camping satul de vacanţă Thalatta Kalamitsi are câteva clădiri comune cu duşuri luxoase şi toaletă pentru femei şi bărbaţi (apă caldă/apă rece în cursul zilei întregi) maşină de rufe, vase comună, bucătării. Toate facilităţile noastre indeplinesc cele mai înalte specificaţii ale Uniunii Europene.

Restaurantul modern cu autoservire oferă preparate din bucătăria tradiţională grecească, gustări autentice de casă fierte cu aroma autentică a legumelor noastre din grădina tradiţională, ţuica ouzo, cu gustări care combină autenticitatea aromei şi gustul tradiţional de fabricaţie şi ordonat. Restaurantul este cunoscut după bucătăria unde se pregăteşte bunătăţi gastronomice şi produse de casă , snack bar, pizzeria cu cuptor pentru pizza delicioasă. În apropiere se află şi bar pe plajă, magazinul, piaţa de mini auto (24 de ore), tutungerie, magazine de suvenire şi artizanat, Internet café. Întreaga infrastructură a satului de camping Thalatta Kalamitsi oferă distracţie, bună dispoziţie şi servicii impecabile.

Evenimentele muzicale, precum sunt numeroasele concerte, chefuri, manifestări muzicale, reprezintă cele mai importante manifestări de vară, când buna dispoziţie şi entusiasmul turiştilor din corturi ajunge la punctul culminant…

Sporturile bine organizate, fotbalul, bachetul, volei de plajă, terenurile de tennis, sala bine echipată, piscina, sauna şi alte terenuri de joacă sunt la disponibilitatea dumneavoastră în toată ziua. Toate acestea definesc Camping satul de vacanţă Thalatta Kalamitsi ca o destinaţie unică pentru activităţi, sport şi recreaţii.

Sporturile de apă/nautice şi sporturile extreme, scufundări, canoe, jet-ski cu monitor digital pentru a cerceta fundul mării, excită interesul turiştilor din camp, şi veselia şi optimismul este întotdeauna prezentă la ei într-o măsură semnificativă.

Fiecare activitate fizică este asigurată şi urmărită de antrenori bine pregătiţi , care monitorizează şi oferă consultaţă oaspeţilor care doresc să se ocupe cu sportul sau să participe în diferite activităţi sportive.

Camping satul de vacanţă Thalatta kalamitsi asigură şi cultivarea grădinilor de legume şi producţiei organice, precum sunt legumele, carnea ouăle, fără utilizerea îngrăşămintelor chimice sintetice şi antibioticelor. Aceste produse se oferă pentru pregătirea gustărilor ,oaspeţilor din corturi.

Pe lângă aceasta noi reciclăm şi deşeurile vegetale (compost), care menţine echilibrul natural şi fertilitatea solului şi promovăm dezvoltarea durabilă în campul întreg.

 

Ofertă specială

Pachete de vacanta de 7 zile în mai

Pachet de vacanta - COMFORT - 4 persoane
- Casa de mobilă cu role soare
- 7 nopti 350,00 €

Pachet de vacanta - NATURA - 4 persoane
- Hut mobile din lemn
- 7 nopti 245,00 €

Pachet de vacanta - WAVE - 4 persoane
- caravana val la plaja
- 7 nopti 290,00 €

Pachet de vacanta - SIMPLE YOUNG - 2 persoane
- caravana simplu
- 7 nopti 90,00 €

Pachete de vacanță fericite sunt valabile cu sosire și plecare data 01/05 la 31/05.

Kalamitsi

Plaja Kalamitsi este situată în partea de sud-est a peninsulei Sitonia. Este îndepărtată de oraşul Thessalonica 180 de kilometri, şi reprezintă un loc perfect pentru vară, oferind o vacanţă paşnică, liniştită şi relaxantă cu posibilitatea de a vizita şi alte regiuni frumoase de pe peninsula Sithonia (Sykia, Sarti, Neos Marmaras) .

Kalamitsi este una ditre cele mai frumoase plaje de pe Chalkidiki cunoscută după nisipul auriu şi apa albastră, şi reprezintă un adăpost convenabil pentru o vacanţă liniştită. Este un paradis de plajă care combină totul!

Este un loc de relaxat, cu minunatul mal al Mării Egee şi golfurile mici pe care vizitatori pot să le cerceteze. De asemenea, puteţi merge cu cortul acolo, având în vedere că este o zonă liniştită şi înconjurată de natură. Totuşi, să nu credeţi că Kalamitsi este izolat de civilizaţie, numeroasele hoteluri, baruri, cafenele şi restaurante. Toate acestea le puteţi afla şi în această localitate.

INFO

Regiune: Kalamitsi Locație: Kalamitsi (Sithonia-Halkidiki) Adresă: Kalamitsi, Sithonia 63072, Halkidiki Categorie: Campinguri Telefon: +30 23750 41410, +30 2310 501457 Telefon mobil: Fax: +30 23750 41412 Website: www.thalattacamp.gr

Hartă