Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Studios Nikolas & Sofia ★★★

Situate în partea de vest a insulei Lefkas (Lefkada) la doar 12 km îndepărtare de oraşul Lefkas, în mijlocul unei grădini cu arbori de măslini, care vă garantează un sejur liniştit la doar 1 km de plaja pitorească Agios Nikitas şi la doar 500 de metri de cunoscuta plajă Kathisma.

Dispunem de 14 studiouri complet echipate, care pot oferii cazarea pentru 2-4 persoane. Toate studiourile oferă tacâmuri pentru gătit în bucătăriile complet echipate, de asemenea, dispunem de aer condiţionat, frigider, locuri de parcare şi balcoane mari cu o privire fermecătoare spre munţi şi grădinile cu măsline.

 

Serviciile şi facilităţile

• Bucătăria complet echipată
• Aer condiţionat
• Televizor
• Frigider
• Loc de parcare
• Balcon larg

 

Agios Nikitas - Kathisma

Satul este foarte frumos. Este situat la 14 km sud-vest de oraş. Casele tradiţionale, cărările pitoreşti şi ospitalitatea oamenilor oferă un stil de viaţă tradiţional, şi formează o imagine idilică. Satul dispune de plaje nisipoase, iar la doi km se găseşte şi plaja Kathisma, una dintre cele mai cosmopolitane plaje de pe insulă. Staţiunea Agios Nikitas a fost construită la marginea pădurii, lângă arborii cu măsline, unde este interzisă circulaţia cu automobilele. De mulţi ani în , această regiune s-a incadrat în activităţiile turistice . Tot mai mulţi turişti pentru vacanţa lor aleg staţiunea Agio Nikita, având în vedere că ea combină liniştea la o apropiere de oraş şi altor destinaţii turistice de pe Lefkada. Plaja Kathisma reprezintă una dintre cele mai importante şi frumoase plaje pe care le putem afla în partea de vest a Lefkada. Este la doar 2 km îndepărtare de satul tradiţional Agios Nikitas. Este una dintre plajele care trebuie vizitate de către fiecare turişti. Este cunoscută, pe lângă plaja din Agios Nikitas, şi este întretăiată de stânci abrupte şi mari. Malul galben şi apa curată şi cristalină crează o imagine şi un aspect idilic.

Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Insula Lefkada are un număr mare de plaje cu adevarat frumoase, a căror principală caracteristică o reprezinta apele curate, albastre-verzi, o caracteristică care le face populare peste tot în lume, fiind considerate cele mai frumoase, nu numai în Grecia, dar şi în întreaga Mare Mediterană. Pe coasta de vest a insulei, se află celebra plajă Porto Katsiki, care a fost nominalizata de către presa internaţională, ca cea mai bună plajă din Marea Mediterană. Multe dintre aceste plaje au conditii ideale pentru windsurfing si kite surfing, datorita vanturilor termale din timpul dupa-amiezii. Cele mai faimoase plaje pentru practicarea sporturilor de apa in insula Lefkada sunt Vassiliki si Frini-Agios Ioannis. Prima se afla la 38 km sud de orasul Lefkada, iar cea de-a doua o gasiti la scurta distanta de oras.

Întreaga insulă este un miracol al naturii, plina de statiuni estivale frumoase şi sate pitoreşti, construite între munţi. Marea majoritate a zonelor montane sunt adăposturi sigure, ideale pentru supravieţuirea şi reproducerea multor specii diverse, şi în multe cazuri, pe cale de dispariţie: plante, păsări şi animale. Vizitatorii pot descoperi o multime de pesteri, cascade şi izvoare naturale.

INFO

Regiune: Lefkada Locație: Agios Nikitas (Lefkada) Adresă: Kathisma, Agios Nikitas, Lefkada, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: +30 6974993866 Fax: Website: www.studiosnikolas.gr

Hartă