Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Studios Niki ★★★

Studiourile sunt situate în frumoasa regiune Agios Ioannis de pe Lefkada. Amplasat în sânul frumoasei plantații de măslini din Lefkada, complexul Niki Studios este situat în mijlocul unei proprietăți mari, luxoase de o mărime de patru (4) hectare, acoperit de la un capăt la altul cu iarbă, flori și copaci, și plin de măslini.

 

Conditiile de cazare

Complexul de Studiouri Niki este format din apartamente luminoase cu două încăperi, cu dormitor separat și o cameră mare pentru o singură persoană. Astfel, are o capacitatea de a oferii cazarea cuplurilor și familiilor.

Apartamentele au bucatarie complet utilată, cu televizor, aer condiționat, paturi duble, dulapuri și balcoane spațioase cu vedere spre dealurile din Lefkada, spre mare și plantația de măslini. Aceasta include, de asemenea, studiouri (garsoniere), toate la parter, cu bucatarie, terase mari cu gresie, care în combinație cu iarbă, oferă securitate maximă și sunt ideale pentru copiii care se joacă fără griji. Toate camerele sunt spațioase, bine amenajate, foarte atent și complet echipate pentru a vă face șederea plăcută și de neuitat

Facilitățile din camere și apartamente:

• Internet Wi-Fi
• aer condiționat
• Încălzire
• Televizor
• Bucătărie
• Frigider
• baie
• Priveliște

Combinatia de simplitate și funcționalitate face apartamentele si intregul complex să fie un loc ideal pentru vacanțele liniștite, relaxante și desigur vacanțe de neuitat.

 

Facilitățile din complex

• Parcarea
• grădină
• priveliștea fermecătoare

Cazare nostru este potrivit pentru cei care fac windsurfing și kitesurfing.

Perioada de muncă

• Complexul Niki își are porțile deschise din luna mai și până în lun octombrie

 

Oferta speciala


• Toate iulie - Studio pentru 2 persoane - 40 euro pe noapte 
• Toate iulie - Studio pentru 3 persoane - 45 euro pe noapte
• Toate iulie - Studio pentru 4 persoane - 55 euro pe noapte
• Toate septembrie - Studio pentru 2 persoane - 30 euro pe noapte

 

Localizarea unitatii de cazare

Combinatia de simplitate și funcționalitate face apartamentele elegante , precum și toată zona respectivă, un paradis liniștit, pentru o vacanță de neuitat. Proprietatea este situată la o îndepărtare de șase sute de metri de celebra și frumoasa plajă din Agios Ioannis (orașul plajă de Lefkada) și la doar 1 km de orașul Lefkada.

Complexul se găsește la o distanță de numai 600 de metri de celebra plajă din Agios Ioannis, care este prezentat ca o zonă de o frumusețe naturală deosebită și renumită pentru apele sale cristaline albastre. Acesta plajă a fost premiată cu steagul albastru.

Plaja din Agios Ioannis – a fost desemnată ca o zonă de o frumusețe naturală excepțională - este de o îndepărtare de 6 kilometri, reprezintă o plajă nisipoasă, cu Steagul Albastru, este renumită pentru apele sale cristaline albastre și este una dintre cele mai bune destinații din Europa pentru iubitorii de windsurfing si kite surfing. În apropierea complexului se află supermarketuri, brutării, taverne, cafenele.

Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Insula Lefkada are un număr mare de plaje cu adevarat frumoase, a căror principală caracteristică o reprezinta apele curate, albastre-verzi, o caracteristică care le face populare peste tot în lume, fiind considerate cele mai frumoase, nu numai în Grecia, dar şi în întreaga Mare Mediterană. Pe coasta de vest a insulei, se află celebra plajă Porto Katsiki, care a fost nominalizata de către presa internaţională, ca cea mai bună plajă din Marea Mediterană. Multe dintre aceste plaje au conditii ideale pentru windsurfing si kite surfing, datorita vanturilor termale din timpul dupa-amiezii. Cele mai faimoase plaje pentru practicarea sporturilor de apa in insula Lefkada sunt Vassiliki si Frini-Agios Ioannis. Prima se afla la 38 km sud de orasul Lefkada, iar cea de-a doua o gasiti la scurta distanta de oras.

Întreaga insulă este un miracol al naturii, plina de statiuni estivale frumoase şi sate pitoreşti, construite între munţi. Marea majoritate a zonelor montane sunt adăposturi sigure, ideale pentru supravieţuirea şi reproducerea multor specii diverse, şi în multe cazuri, pe cale de dispariţie: plante, păsări şi animale. Vizitatorii pot descoperi o multime de pesteri, cascade şi izvoare naturale.

INFO

Regiune: Lefkada Locație: Agios Ioannis (Lefkada) Adresă: Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă