Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Studio Anna ★★★

În Sithonia, situată pe Halkidiki, dar mai ales în Vourvourou, localitatea cunoscută după peisajul pitoresc, neatins, după frumuseţea naturală. Pe o suprafaţă de 14000 metri pătraţi au fost construite 24 de studiouri (24), unde viyitatorii se pot bucura de o atmosferă prietenoasă şi familiară, unde pot afla un refugiu de viaţa de toate zilele. Obiectul este deschis de la 01/ 06 -27/09.

Plaja fermecătoare Vourvourou este foarte atractivă pentru turişti, nu doar datorită frumuseţii naturale a peisajului şi a plajelor, dar şi din cauza ospitalităţii oamenilor de acolo.

Studiourile Anna se găsesc într-un cartier liniştit a localităţii Vourvourou, la doar câţiva metri îndepărtat de plajă (la doar 100 de metri).

Mediu înconjurător este prietenos, iar serviciile pe care gazdele le asigură vă garantează un sejur plăcut.

 

Conditiile de cazare

Fiecare studio oferă fiecărei familii (2 părinţi şi doi copii) un sejur confortabil unde se găseşte un pat dublu, pat mobil, televizot, aer condiţionat, baie, bucătărie complet echipată, balcon separat care dispune de o privire spre mare, care este îndepărtată la doar 100 de metri, pe când părţile din stânga şi dreapta, din direcţia intrării, se bucură de o privire spre munte (Itamos), care este ideal pentru plimbări.

Clădirea A

• Clădirea A este situată de partea stângă, dacă priviţi de la intrarea în sturiourile Anna, dacă o faceţi la stânga după 400 de metri de la intersecţia Vourvourou. Cuprinde 8 studiouri cu toate facilităţile necesare pentru cupluri sau familii.

Clădirea B

• Clădirea B este vast întinsă de pe proprietatea noastră. Trecând prima cladire A și urmărind calea desemnată vă duce la parcare acoperită de lângă clădirea B. Blocul B este format din 16 studiouri, cu toate facilitățile necesare pentru cupluri sau familii.

Lista de preturi

• De la 20 mai până la 31 mai - 50 €/pe noapte
• De la 01 iunie până la 15 iunie - 55 €/pe noapte
• De la 15 iunie până la 30 iunie - 60 €/pe noapte
• De la 01 iulie până la 15 iulie - 70 €/pe noapte
• De la 16 iulie până la 31 iulie - 75 €/pe noapte
• De la 01 august până la 25 august - 80 €/pe noapte
• De la 26 august până la 31 august - 75 €/pe noapte
• De la 01 septembrie până în 15 septembrie - 60 €/pe noapte
• De la 16 septembrie până în 30 septembrie - 55 €/pe noapte

Activităţi

Exteriorul hotelului noastru și facilitățile sportive sunt disponibile pentru iubitorii de sport. În special oferim:

• Teren de fotbal
• Teren de Mini Baschet
• Teren de Volei
• Spaţiu pentru tenis de masă
• Teren de joacă

Plaja

Cazare noastră a fost construită prevăzând o zonă special amenajată cu umbrele și șezlonguri pentru vizitatorii noștri (taxa de 2 € pe zi pentru fiecare umbrelă). Bucurați-vă de soare și de mare în localitatea Vourvourou la plaja noastră noastră organizată.

Preocuparea noastră este să nu uitaţi momentele de vară petrecute la noi!

Μ.Η.Τ.Ε. 0938K112K0277700

Vourvourou

Localitatea Vourvourou este perfectă pentru persoanele şi familiile cu copii care doresc să-și petreacă vacanța în natura încântătoare şi pentru a se relaxa în linişte şi pace a acestui peisaj frumos. Situat pe coasta de est a Sithoniei, între Sarti şi Ormos Panagia, iar de Salonic este îndepărtat 120 km. Vourvourou este un oraș mic de coastă, situat pe doilea deget (Sithonia) al regiunii Halkidiki. Populaţia se ocupă, în principal, cu turism, precum şi producţia de miere, rachiul Cipuro, vin şi de pescuit. Principalul venit este din turism așa că în acest lucru se investează mai mult.

Natura acestei zone este excepţională. Vă sugerăm să vizitaţi una dintre următoarele plaje ale Vourvourou-ului, cum ar fi Livari, Xifara, Karidi, Bara, Fava sau plaja orașului care atrage mulţi turişti în fiecare an.

Vizavi Vourvourou este un complex de nouă insule, printre care cea mai mare poartă numele Diaporos. Aceasta este o insula foarte mare, cu un golf natural, Kryftos, 700 de metri în lăţime. Datorită locaţiei sale, Kryftos este folosit ca port pentru barci de pescuit și iahturi, precum şi un port sigur, în timpul furtunilor şi vremilor rele. Golful se încheie cu o apă de extrem de mică adâncime care este întotdeauna caldă şi ideală pentru înotătorii în timpul iernii. Cea mai mare parte a insulei Diaporos este acoperită cu pini.

Numele actual al acestui loc datează din perioada bizantină şi se referă la numele unui trib care a trăit aici. Deși mic, locul Vourvourou are de oferit restaurante, taverne, cafenele, locuri de campare, un mic port ...

INFO

Regiune: Vourvourou Locație: Vourvourou (Sithonia-Halkidiki) Adresă: Vourvourou 63078, Sithonia, Halkidiki, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: +30 23750 91517, +30 23107 21714 Telefon mobil: +30 6972 173788 Fax: +30 23750 91517 Website: www.studioanna.gr

Hartă