Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Papanero.com-Katerina Fotopoulos ★★★

Papanero.com-Katerina Fotopoulos nu este doar un hotel de - este o casa de la domiciliu. Familia Fotopoulos sunt acolo pentru a vă urez bun venit și să tindă la nevoile tale, dar stai în apartamentul tău autonome, cu o chicinetă, balcon cu vedere la ocean, baie proprie, aer condiționat și TV. Wi-Fi gratuit este disponibil pe terasă și, de asemenea, ajunge unele camere. Coșuri de mic dejun poate fi servit în cameră, sau puteți face propriul sau du-te la una din cafenelele plaja 5 minute de mers de la apartament.

La lui Katerina veți auzi doar sunetul valurilor, greierii și uneori puțin Parrot ciripitul Filio și chat, și veți vedea doar frumusete in jurul tau, 360 de grade de ocean, plantații de măslini, lămâi și plaje de nisip. Și veți avea deliciul uitam delfini, precum și joc cu o familie pisica mare!

Katerina vorbește engleză, germană și franceză înțelege, și părinții ei Apostolos și Filitsa sunt fluent în limbajul corpului și greacă și poate arunca, de asemenea, în unele cuvinte germană și engleză.

Pelion este bine cunoscut pentru rutele sale drumeții uimitoare. Există cel puțin 10 plaje magnifice într-o jumătate de oră cu mașina de la hotel, 4 dintre ei la câțiva pași, inclusiv filmul stabilit pentru Regina scena de dans din "Mamma Mia" la Damouchari golf. Localnicii sunt încă foarte mândru de Meryl Streep și Pierce Brosnan.

 

Conditiile de cazare

Hostel Katerina oferă două tipuri de cazare

Tip A - Există 10 camere pentru 2 persoane, constând în:

O cameră de dormit cu un pat dublu sau cu paturi twin, un dulap spațios și un balcon pentru a vă permite să vă bucurați de vederea magnifică a Mării Egee, o chicinetă (cu un frigider, un inel de fierbere și toate cina-lucrurile necesare) , și, desigur, o baie cu WC, chiuvetă și duș.

Atunci când este necesar pot fi adăugate un pat suplimentar pentru un copil.

Tip B - Exista 2 mari apartamente pentru 4 persoane compus din:

Două camere de dormit, fiecare cu un pat dublu sau cu paturi twin, un dulap spațios, un balcon pe toată lungimea ambelor camere, o bucătărie (cu frigider mare, un inel de fierbere și toate cina-cele necesare) și o baie cu WC, chiuvetă și duș.

Atunci când este necesar, un pat suplimentar pentru un copil poate fi adăugat în apartamente mari, de asemenea.

Un televizor cu recepție prin satelit centrală și WiFi (internet wireless) în locul central

 

Serviciile şi facilităţile

• Prosoape de baie
• Schimbare de lenjerie & prosoape la fiecare 3 zile (astfel, există posibilitatea de reînnoire frecvent dacă este necesar)
• Fier
• Automat de cafea
• Frigider
• Aer condiționat
• Aragaz electric top
• Repellent țânțar
• TV LCD
• Șampon
• Parcare
• Grădină cu hamace și leagăne pentru copii
• Animale de companie acceptate
• Wireless Internet (WiFi)
• Locul de conferințe (suprafață a punții de lemn pentru retrageri yoga, meditație, ateliere de lucru), cu vedere la mare.
• Toate camerele au vedere la Marea Egee
• Acces gratuit la gratar in aer liber

Grădină

Viața socială în Papanero.com-Katerina Fotopoulos este concentrat pe terasa centrală. Cele mai multe ori, puteți găsi Katerina sau părinții ei aici.

O parte mai mică a casei este accesibil prin scări de pe stânga, care duce la un colț special de plaja Papa Nero, care este ideal pentru multe activități, cum ar fi scuba diving sau înot.

La cealaltă parte a terasei centrale se poate vedea o bucatica de a doua cladire de Hostel Katerina, care gazduieste cele mai multe dintre camere. Scarile conduc la cele două apartamente și o altă cameră. Sub scări veți vedea începutul unui coridor care oferă acces la alte cinci camere. Dacă te duci în sus pe scări să ajungeți la intrarea în apartamente. Intrarea este la nivelul solului, cu toate acestea pe de altă parte a clădirii balcoanele apartamentelor sunt la etajul al doilea.

Dacă te plimbi prin coridorul veți găsi o cabină de duș în aer liber pe drumul spre plajă (cu toate acestea cele mai multe persoane l folosească pe drumul de întoarcere de la mare la camerele lor).

Dușul are apă caldă și rece (deși nu se poate garanta că apa rece este foarte rece atunci când temperatura medie după-amiază în lunile iulie și august este de aproximativ 30° C).

De la duș o cale duce până la plajă Papa Nero. A fost nevoie de webmaster si 4 ani fiica sa de câteva minute pentru a merge până la plajă, și la câteva minute mai mult pentru a urca din nou la Papanero.com-Katerina Fotopoulos.

Calea se termină la capătul sudic al plajei; și este în mod clar indicat cu acest semn albastru.

Încă o dată trebuie amintit faptul că, din păcate, acest tip de drum nu este potrivit pentru persoanele cu handicap.

 

Localizarea unitatii de cazare

Papanero.com-Katerina Fotopoulos este situat deasupra plajei liniștită Papa Nero, și în jos satul Mouresi, între Agios Ioannis și Damouchari, pe peninsula Pilion, la aproximativ jumătatea distanței dintre Atena și Salonic, în Grecia continentală. Pentru cei care vizitează numai insulelor grecești: a Pilion este peninsula aproape de insula Skiathos locul central.

De pensiune, aveți o vedere frumoasă la Marea Egee și pe plaja Papa Nero.

 

Casă Filitsa

Mouressi este una dintre cele mai atractive sate situate la poalele Muntelui Pilion și aproape lapped de apele cristaline ale Mării Egee.

În această combinație ideală de mare și la munte împrejurimi, departe de agitatia oraselor si a poluarii, suntem gata de a fi de serviciu de la tine și de a ajuta să vă bucurați de o ședere plăcută, liniștită și confortabilă în casa noastră Filitsa în termen de 5 minute de condus de Papa Nero Beach.

Casa Filitsa este situat satul Mouresi deasupra plajei liniștită Papa Nero. Mouresi este satul principal al municipalității din care fac parte stațiunile de pe litoral de Agios Ioannis și Damouchari, și celebrele plaje de Papa Nero, Fakistra și Milopotamos.

Satul este situat pe partea de est (Marea Egee) a peninsulei Pilion, care este aproximativ la jumătatea distanței dintre Atena și Salonic, în Grecia continentală. Aceasta peninsula este de asemenea aproape de insulele Sporades: de la multe locuri din Pilion Est, puteți vedea insula Skiathos.

Casa Filitsa ofera cazare pentru patru persoane. Casa are o baie, o bucatarie, televizor, și un șemineu pentru cei care vin din afara vara fierbinte greacă.

 

Plaja Papa Nero

Plaja Papa Nero este situat între Agios Ioannis și Damouchari, două sate aparținând municipalitatea Mouresi, pe nord-est a partea peninsulei Pilion, care este în Grecia continentală, la aproximativ jumătatea distanței dintre principalele orașe din Atena și Salonic.

Peninsula Pilion face parte din prefectura Magnisia, care face parte din regiunea Tesalia. Magnisia este zona în jurul Golfului Pagasitic (Pagasitikos Kolpos), cu principalul oraș și portul Volos. Insulele Sporades la est de Pilion (Skiathos, Skopelos și Alonnisos pentru a menționa doar trei cel mai important), de asemenea, fac parte din Magnisia. Deci, peninsula este situat între apele foarte calm din Golful Pagasitic în vest, și, uneori, mai dur Marea Egee în est.

Pelion peninsula este o regiune foarte muntoasă. Partea de nord a peninsulei la est de Volos are vârfuri de până la 1600 de metri deasupra nivelului mării (și posibilități de schi bine-cunoscute în timpul iernii).

În consecință, pe coasta este foarte abrupt, în special pe partea de est, și are golfuri și plaje splendide, din care Papa Nero este cel mai lung și, probabil, cele mai bune din punct de vedere ABC-(combinația de Accesibilitate, frumusețe și Calm).

Agios Ioannis

Agios Ioannis este un sat micuţ pe partea de est a localităţii Pelion în Magnesia. Este la 45 km îndepărtare de frumosul oraş Volos şi încă 20 de km de aeroportul din Nea Aghialos , în care se găsesc companiile AIR BERLIN, RYAN AIR, TRANSAVIA din Germania, Italia şi Olanda. Vizitatorii pot ajunge în localitatea noastră călătorind pe drumul din oraşul Volos trecând peste munţii magici. Regiunea de est din Pelion, unde se găseşte localitatea Agios Ioannis, combină frumuseţea naturală a munţilor şi a mării. Este un punct unde marea de culoarea albastră se combină cu culoarea verde şi maro a munţilor. Puteţi alege numeroasele activităţi , care include scalda la cele tri plaje din sat(Agios Ioannis, Plaka, Papa Nero), pe care se găsesc umbrelele, sau puteţi alege plaja mai puţi aglomerată , precum sunt plajele Damouxari, Fakistra, Agioi Saranda etc. De asemenea, puteţi vizita plajele la malul satului pentru a face baie sau pentru pescuit , de pe una ditre numeroasele bărci. Pentru persoanele care iubesc trekking-ul, munţii oferă posibilitatea de a alerga pe numeroasele cărări de pe munte. Vizitatorii, de asemenea, pot face plimbări până la satele din regiunea Pelion, utilizând serviciile agenţiei sau fără serviciile biroului, având în vedere că puteţi singuri să închiriaţi bicicletele, motocicletele sau maşina. Vizitatorii , de asemenea, pot cumpăra diferite mărfuri în numeroasele magazine . În apropiere se găsesc diferitele restaurante cu specialităţi greceşti, cafenele, cluburi, nagazine, brutărie, unde vă puteţi aproviziona cu diferite produse necesare, în fiecare zi, precum şi numeroaslee magazine cu diferitele suvenire.

INFO

Regiune: Agios Ioannis Locație: Papa Nero Beach (Pelion) Adresă: Tsangarada 37012, Mouressi-Pilion (Pelion), Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: +30 24260 31624 Telefon mobil: +30 6972 484809, +30 24210 40631 (iarnă) Fax: Website: www.papanero.com

Hartă