Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Leda Beach Hotel ★★★

Situat la graniţele pitorescului sat litoral Horto, Leda Resort vă întâmpină şi vă promite o vacanţă relaxantă şi unică la malul mării.

Leda Resort se întinde pe o suprafaţă de 30 de acri în faţa unei plaje protejate. Toate clădirile sale sunt amplasate în formă de amfiteatru, în peisajul format din măslini şi vegetaţie luxuriantă, în aşa fel, astfel încât vizitatorul nu este lipsit câtuşi de puţin de priveliştea magnifică a Golfului Pagastic.

Construite în stilul tradiţional din Pelion şi decorate cu picturi aparţinând artei populare şi cu oberlihturi cu vitralii, clădirile Leda au cu siguranţă propriul lor caracter. Oaspeţii noştri au posibilitatea de a alege între o mare varietate de tipuri diferite de cazare, cum ar fi camere, studiouri, apartamente şi vile cu o piscină privată.

În complexul nostru veţi găsi restaurantul " Ambrosia ", situat chiar deasupra plajei, cu vedere la Golful Pagastic. În timp ce admiraţi marea albastră fără sfârşit, merită să degustaţi bucătăria noastră tradiţională din Pelion, precum şi mai multe alte mâncăruri delicioase. În plus, cafeneaua " Iris " se află în faţa plajei, care este deschisă pe tot parcursul zilei. Puteţi petrece un timp minunat aici savurând o varietate de băuturi răcoritoare, cocktail-uri, cafea, gustări, îngheţată, clătite, waffle, prăjituri, etc. într-o atmosferă plăcută, într-un decor idilic.

Nu în ultimul rând, în complexul Leda puteţi petrece vacanţă visurilor dvs.! Indiferent dacă alegeţi să aveţi o vacanţă activă sau să luaţi într-adevăr o pauză şi să vă scăldaţi la soare, la Leda vi se vor oferi cu siguranţă o mulţime de alternative. În complexul nostru există activităţi şi facilităţi atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, cum ar fi: piscină, bazin pentru copii, jacuzzi, sală de gimnastică , jacuzzi interior, saună, loc de joacă pentru copii, club pentru copii pentru micii noştri prieteni, cu o educatoare calificată (în perioada de vârf a sezonului estival), teren de tenis, mini golf, tenis de masă, şah în aer liber, acces gratuit la internet şi TV prin satelit. Puteţi participa chiar şi la cursuri de yoga, scufundări pentru scafandrii calificaţi şi începători, puteţi călări sau practica sporturi acvatice cum ar fi canotaj şi windsurfing. De asemenea, puteţi închiria un mountain bike, o maşină, o motocicletă, o şalupă sau chiar un iaht, pentru a explora frumuseţile din împrejurimi.

Va fi plăcerea noastră să ne fiţi oaspeţi în Hotelul Leda în acest loc uimitor din Pelion.

 

Conditiile de cazare

Studiourile Leda

• Situate între arborii de măslini și vegetația bogată, studiourile Leda sunt decorate în stilul tradițional de pe Pelion. Toate studiourile cuprind balcon cu o privire spre marea fermecătoare. La plajă se ajunge ușor (se află la o distanță de 15-30 metri). În spatele studiourilor Leda se află parcarea.

Studiourile Erato

• Poziționat între măsline și vegetația bogată, studiourile Erato sunt decorate în stilul tradițional de pe Pelion. Toate studiourile cuprind balcon cu o privire spre marea fermecătoare. Marea se află imediat lângă studiouri (la o distanță de 6-8 metri). În spatele studiourilor Erato se află parcarea.

Studiourile Leda & studiourile Erato - descrierea echipamentului din interior: Toate studiourile sunt dotate cu aer condiționat. În cameră se găsesc două paturi, pat pentru o singură persoană, paturi pentru trei persoane, bucătăria foarte bine echipată cu cuptor și frigider. De asemenea, studiourile au și masă cu scaune, televizor de tip satelit, telefon, seif digital. În baie se află uscătorul de păr și priza pentru aparatul de ras electric. În împrejurul studiourilor Leda și Erato se află accesul la Internet de tip Wi-Fi.

Apartamentele Leda

• Situate între arborii de măslini și vegetația bogată, apartamentele Leda sunt decorate în stilul tradițional de pe Pelion . Ele toate au grădina lor sau balcon cu o privire fermecătoare spre mare. La fiecare etaj în fiecare clădire se găsește un apartament. La plajă se ajunge foarte ușor (se află la o distanță de 20-45 metri). În spatele apartamentelor Leda se află parcarea.

Apartamentele Erato

• Situate între arborii de măslini și vegetația bogată, apartamentele Erato sunt decorate în stil tradițional de pe Pelion . Ele toate au grădina lor sau balcon cu o privire fermecătoare spre mare. Marea se află imediat lângă studiouri (la o distanță de 6-8 metri). În spatele apartamentelor Erato se află parcarea.

Apartamentele Leda & Apartamentele Erato – descrierea echipamentelor din interior: Toate apartamentele au două camere separate, fiecare dotată cu aer condiționat. O camere este cu paturi duble iar cealălaltă are de la un pat pentru o singură persoană până la trei paturi separate, precum și o bucătărie micuță bine echipată cu cuptor și frigider. Doar o cameră are privire spre mare. De asemenea camera dispun de masă cu scaune, televizor de tipul satelit, telefon și seif digital. În baie se află uscătorul de păr și priza pentru aparatul de ras electric. În împrejurul apartamentelor Leda și Erato este oferit accesul la Internet de tip Wi-Fi.

Camerele Leda

• Situate între arborii de măslini și vegetația bogată, camerele Leda sunt decorate în stilul tradițional de pe Pelion. Toate cuprind grădină sau balcon particular cu o privire spre marea fermecătoare. La plajă se ajunge ușor (se află la o distanță de 37-85 metri). În cadrul complexului se află parcarea.

Camerele Swan

• Poziționat între măsline și vegetația bogată, camerele Swan sunt decorate în stilul din Pelion. Toate cuprind grădină sau balcon cu o privire spre marea fermecătoare. La plajă se ajunge foarte ușor (marea este la o distanță de 80-100 metri). În spatele camerelor Swan se află parcarea.

Camerele Leda & camerele Swan descripția echipamentului din interior: Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat. Ele cuprind camera cu două paturi, pat pentru o singură persoană, paturi pentru trei persoane. Dispunem de cuptor electric, frigider, ceașcă, farfurioară, linguri, furculițe și farfurii pentru pregătirea micului dejun. De asemenea, studiourile au și masă cu scaune, televizor de tip satelit, telefon, seif digital. În baie se află uscătorul de păr și priza pentru aparatul de ras electric. În împrejurul camerelor Leda și camerelor Swan se află accesul la Internet de tip Wi-Fi.

Vila Aphrodite

• Vila este de o mărime de 110 metri pătrați cu piscină particulară și o privire spre mare care vă lasă fără cuvinte. La 105 metri de vilă se află plaja. La parter se află camera de zi cu fotolii confortabile și paturi de tipul sofa, unde se pot caza doi copii mici sau o persoană adultă; de asemenea aicea se află și căminul, o bucătărie micuță bine echipată, masa din sufragerie, cu privire spre mare, precum și o baie micuță. La primul etaj se află două dormitoare duble iar al treilea dormitor este convenabil pentru cazarea copiilor (doi copii) sau a persoanelor adulte (două persoane). Cele două balcoane se află la etajul întâi, ambele cu privire spre Golful Pagassetic. De asemenea, a doua baie se află la etajul întai. Parcarea se găsește la 25 de metri de la intrarea în vilă.

Vila Nafsika

• Vila este de o mărime de 80 metri pătrați, este cu două etaje și cu piscină particulară și o privire spre mare care vă lasă fără cuvinte. La 115 metri de vilă se află plaja. La parter se află camera de zi cu fotolii confortabile și paturi de tipul sofa, unde se pot caza doi copii mici sau o persoană adultă; de asemenea aicea se află și căminul, o bucătărie micuță bine echipată, masa din sufragerie, cu privire spre mare, precum și o baie . La etajul întâi se află două dormitoare cu balcoane , cu privire spre mare. De asemenea, a doua baie se află la etajul întai. După vilă se află o poartă care duce până la drumul principal. Parcarea se găsește la 25 de metri de la intrarea în vilă.

Vila Niobe

• Vila este de o mărime de 80 metri pătrați, este cu două etaje și cu piscină particulară. La 115 metri de vilă se află plaja. La parter se află camera de zi cu fotolii confortabile și paturi de tipul sofa, unde se pot caza doi copii mici sau o persoană adultă; de asemenea aicea se află și o bucătărie micuță bine echipată, masa din sufragerie, precum și o baie . La etajul întâi se află două dormitoare duble cu balcoan. De asemenea, a doua baie se află la etajul întai. După vilă se află o poartă care duce până la drumul principal. Parcarea se găsește la 25 de metri de la intrarea în vilă. Î apropiere se află și vila Aphrodite, Vila Nafsika și Vila Niobe , toate cu acces la Internet de tipul Wi-Fi.

 

Servicii și Facilități

La Leda Village Resort personalul nostru calificat şi prietenos este întotdeauna dispus să vă ajute, pentru a vă face o vacanţă cât mai plăcută cu putinţă.

La Recepţia Leda Village Resort există servicii precum trimiterea de e-mail-uri, faxuri, schimb valutar şi servicii poştale. Puteţi obţine, de asemenea, informaţii despre activităţile noastre, despre festivalurile speciale care au loc în zonă şi sugestii pentru excursii. Vă putem ajuta să închiriaţi o maşină, o bicicletă sau o şalupă, oferindu-vă posibilitatea de a explora frumoasa zonă a Peninsulei Pelion şi de a vizita mai multe plaje din Pelion.

• Piscină: (înotaţi sau relaxaţi-vă la soare, bucurându-vă de vederea superbă la mare de la piscina noastră).
• Bazin pentru copii: (micii noştri prieteni se vor familiariza cu apa şi se vor bucura stropindu-se cu apă, în timp ce părinţii îi pot supraveghea cu uşurinţă, fără a-şi strica vacanţa).
• Jacuzzi în aer liber: (relaxaţi-vă bucurându-vă de peisaj).
• Șezlonguri și umbrele pe plaja.
• Șezlonguri și umbrele în jurul piscinei
• Loc de joacă pentru coppii
• Club pentru copii: (un loc fabulos de petrecut timpul pentru micii noştri prieteni) (este deschis în perioada de vârf a sezonului estival).
• Șah în aer liber: (cu piese de şah de dimensiuni mari).
• Tenis de masă
• Mini teren de golf: (sunt disponibile crose de golf atât pentru adulţi, cât şi pentru copii).
• Teren de tenis: (construit în conformitate cu specificaţiile tehnice Olimpice).
• Sală de sport : (o şansă bună pentru a vă menţine în formă în timp ce vă aflaţi în vacanţă).
• Seif digital
• Accesss gratuit la internet Wi-Fi: (în zonele publice)
• Parcare

Facilități și activitățile la o mică taxă

• Scufundări: (vă oferim o gamă de programe diferite de scufundare, atât pentru scafandrii începători, cât şi pentru avansaţi. Puteţi închiria, de asemenea, toate echipamentele necesare la faţa locului.).
• Saună: (în sala de gimnastică).
• Jacuzzi interior: (în sala de gimnastică).
• Biciclete Mountain bike
• Biciclete Pentre copii
• Călărie: (la Argalasti).
• Canoe, plăci de surf, bărci, Şalupe, iahturiI.
• Teren de tenis: (disponibil la atât ziua, cât şi noaptea).
• Babysitting: (În perioada de vârf a sezonului estival, la cerere).
• Yoga
• Participarea la activitățile de Academia de Vara Pilion
• Tras cu arcul

Restaurantul Ambrosia

Restaurantul " Ambrosia " este situat într-o poziţie centrală, lângă plajă, în Complexul nostru, cu o vedere minunată la mare. Aici puteţi gusta bucătăria tradiţională din Pelion sau alte mâncăruri delicioase, preparate de bucătarul nostru. Dacă este necesar, putem pregăti, de asemenea, un meniu special pentru petrecerea dvs. privată, un meniu vegetarian sau chiar mâncăruri speciale pentru clienţii alergici la anumite alimente. Putem găzdui, de asemenea, banchete de nuntă planificate şi aranjate la cererea dvs. În plus, vă puteţi bucura de seri greceşti cu muzică live.

Cafeneaua Iris

Cafeneaua "Iris" se află în faţa plajei şi este deschisă pe tot parcursul zilei. O mare varietate de băuturi răcoritoare, cafea, cocktail-uri, gustări, clătite, waffle, îngheţată, prăjituri etc. sunt servite într-o atmosferă plăcută, cu muzică bună, într-un decor idilic.

Dans Academia de Vara

Programul oferă Dansuri, Yoga şi Ateliere de creaţie special concepute pentru persoanele active, iubitori de mişcare care se bucură de provocările reprezentate de noi experienţe şi de alte culturi. Acest loc magic vă inspira spiritul şi vă mângâie sufletul cu blândeţe. Fiecare membru al cursului, de la începător la avansat, va beneficia de atenţie individuală într-o atmosferă relaxată. Profesorii noştri multilingvi sunt profesionişti extrem de competenţi, care au mulţi ani de experienţă. Aceştia îşi abordează cursurile cu mare entuziasm şi sunt în totalitate dedicaţi cursanţilor lor. Participarea la toate cursurile, cu condiţia ca acestea să nu se suprapună, este inclusă în preţul pachetului turistic. Atelierele trebuie să fie rezervat ca dotări opţionale. Un spectacol de dans şi expoziţiile realizate de către participanţii la curs vor forma punctul culminant al atelierelor noastre.

 

Localizarea unitatii de cazare

La stațiunea Leda se ajunge foarte ușor cu mașina sau cu altă modalitate de transport public. Este siatuată pe coasta satului Horto, care se găsește în partea centrală-est a Greciei, la sud-vestul peninsulei Pelion, la 47 de km de orașul Volos.

Având în vedere că centrul satului Horto se află la doar 300 de metri de hotelul nostru, este foarte convenabil să faceți o plimbare până în sat. În pofida faptului că Horto este un sat micuț, aici puteți afla barurile și tavernele pitorești la malul mării, precum și magazine pentru efectuarea cumpărăturilor în toată ziua.

La o distanță de 3 km se află localitatea Milina, un sat liniștit aflat la țărmul mării, puțin mai mare decât satul Horto. Aleea acestui sat este excelentă pentru plimbare; în jurul acestei străzi se găsesc numeroasele magazine pentru turiști și prăvălii care vă atrag cu marfa lor. De asemenea se află și cafenelele și restaurantele de lângă plajă, precum și barurile de noapte, pentru o distracției de noapte mai vie.

Cum să ne găsiți?

Mergând pe drumul de pe coastă de la Volos, veți trece prin alte sate de pe țărm (de exemplu Agria, Lehonia etc.) cu scopul să ajungeți la Argalasti. Când ați trecut de satul Argalasti urmăriți drumul spre Milina, până la coastă. Hotelul nostru se află înainte de intrarea în satul Horto pe drumul principal (de partea dreaptă a drumului) la 7km distanță de Argalasti.

Oaspeții din străinătate pot zbura până la aeroportul din Volos care se află la 79 de km de localitatea Leda. Altă modalitate să ajungeți la noi este să zburați până la aeroportul Macedonia (din Thessaloniki), aeroportul Eleftherios Venizelos (din Athens) sau aeroportul Skiathos.

Horto

Satul tradiţional Horto în care se află, este situat în partea de sud-vest a Muntelui Pelion şi are vedere către Golful Pagastic. Se află la 47 km de Volos şi 77 km de aeroportul din Volos.

Horto este construit printre măslini şi vegetaţie luxuriantă care ajunge până pe plajă şi este traversat de un pârâu pitoresc. În împrejurimi există mai multe plaje frumoase, fiind dintre cele mai bune din Pelion şi sunt ideale pentru înot, plajă sau doar pentru relaxare în timp ce admiraţi priveliştea magnifică.

În ciuda faptului că Horto este un sat mic, puteţi găsi baruri, restaurante şi două mini-pieţe pe promenadă. În plus, un alt obiectiv turistic al satului Horto este teatrul în aer liber, în care, în sezonul estival, se desfăşoară festivaluri muzicale şi de dans la care participă artişti renumiţi.

INFO

Regiune: Horto Locație: Horto Adresă: Horto, Pelion, Tessalia, Greece Categorie: Hoteluri Telefon: +30 24210 27931 Telefon mobil: Fax: +30 24210 38008 Website: www.ledahotel.gr

Hartă