Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Kostas Goulopoulos Rent Rooms ★★★

În pietonală din Nea Vrasna și secunde distanță de la mare de Strimonikos Bay se află "Kostas Goulopoulos" Camerele de chirie, o alegere ideala pentru vacanta de vara. Experiența de peste 20 de ani și starea de spirit a proprietarilor și desigur calitatea serviciilor pe care le oferă, sunt principalele motive pentru care aceste apartamente se disting în sectorul turismului.

 

Conditiile de cazare

"Kostas Goulopoulos" camere inchiriat format din 6 camere, care pot găzdui de la 2-8 persoane. Fiecare cameră oferă următoarele facilități:

• Aer conditionat
• Încălzire
• Bucătărie complet utilată
• TV
• Baie (WC / dus)
• Balcon
• Internet fără fir

In gradina de "Kostas Goulopoulos" camere chirie, există un loc de joacă mic, care se vor bucura cu siguranță pe cei mici în timp ce gratar pe marginea grădinii va fi locul preferat pentru întreaga familie.

 

Magazin Kostas Goulopoulos

În magazinul de la parter veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță de vară:

• De la prosoape și umbrele până la pluteste braț necesare și bărci gonflabile pentru siguranța copiilor dumneavoastră la mare.
• Cadouri si suveniruri să vă amintiți vizita dumneavoastră la regiunea noastră.
• Haine de vară și încălțăminte pentru copii și adulți, la prețuri incredibile.

Alegeți "Kostas Goulopoulos" pentru cazarea si intr-un minut, puteți: să ia o plimbare în pietonului, înota în mare savurând un cocktail răcoritor sau o bere rece, se bucură de aperitive la alegere. Aceste sărbători va fi de neuitat!

 

Localizarea unitatii de cazare

La doar 20 de metri de "Kostas Goulopoulos" se află bine organizata plaja Vrasna, care este premiată cu un drapel albastru, ca dovadă a calităţii. Marea este aici minunată, iar apa adâncă și cristalină de culoare albastră va încânta pe oricine. Este ideală pentru schi nautic şi surfing cu ajutorul vântului. Vă va fi disponibile şi sporturile de apă cu ar fi volei şi dacă doriţi să vă împrospătaţi există un număr mare de taverne şi baruri pe plajă.

Paralia Vrasna este o stațiune turistică de dată mai nouă și conține numeroase apartamente moderne și vile care oferă cazare foarte comfortabilă. Este caracteristic locul pentru promenadă lângă mare, însă înainte de toate aici sunt condiții minunate pentru odihna cuplurilor sau a părinților cu copii care vin aici în căutare de liniște și atmosferă relaxantă în timpul vacanței de vară. Culorile orizontului sunt minunate. Acest loc este un paradis natural, unde e totul în armonie perfectă cu viața tradițională și modernă.

Hotelul de înregistrare Number (ΜΗΤΕ) 0933K132K0313800

Nea Vrasna

Nea Vrasna este o plaja aflata in Agios Georgios. Plaja si statiunea Nea Vrasna acopera 2,5km de coasta, in centrul golfului Strymonikos. Facilitatile turistice excelente, in combinatie cu zonele recreationale de pe plaja atrag mii de turisti anual. Marea va imbie la inot sau la diverse sporturi acvatice. Foarte cunoscute si apreciate sunt numeroasele bodegi in care se servesc feluri apetisante din peste proaspat.

Activitatea culturala sporita pe timpul verii ofera vizitatorilor spectacole de teatru, concerte, dansuri traditionale si seri de muzica folk. Puteti pleca in excursii organizate in siturile arheologice din apropiere - Amphipoli, Philippi, Stagira si Muntele Atos.

INFO

Regiune: Nea Vrasna Locație: Nea Vrasna (Macedonia) Adresă: Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă