Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Kortiri Studios ★★★

Vă bucuraţi de o vacanţă în confort şi stil în centrul unei grădini de 7000 metri pătraţi plină cu măslini cu ieşire la mare vizavi de muntele Athos. Situată într-o zonă liniştită la doar 500 de metri îndepărtare de plajă şi la patru km de satul vecin, se găseşte casa noastră care este ideală pentru recreaţia şi delectarea în frumuseţile naturale ce o înconjoară.

În afara sezonului casa noastră este convenabilă pentru seminarii şi ateliere de lucru de diferite tematici, precum este arta, gimnastica, terapia.

 

Conditiile de cazare

Toate camerele şi spaţiile din împrejurare sunt mobilate şi decorate cu multă dragoste şi o atenţie specială s-a acordat detaliilor, pentru a vă oferii o atmosferă plăcută.

Studiourile

• Casa noastră dispune de 4 studiouri pentru 2 – 3 persoane fiecare, iar ele cuprind o cameră cu bucătărie micuţă, duş/ toaletă şi balcon cu o privire fermecătoare spre mare.

Apartamentele

• Casa noastră este de o mărime de 65 metri pătraţi şi poate oferii cazarea pentru cinci persone . Apartamentele cuprind camera de zi spaţioasă cu televizor şi pian, două paturi pentru o singură persoană, bucătărie complet echipată, dormitor separat cu un pat mare, duş/toaletă şi verandă cu ieşire spre grădină.

 

Serviciile şi avantajele

• Categoria: Studiouri
• Perioada de desfăşirare a activităţii: 01/01 - 31/12
• Anul când a fost construit complexul: 2004

Servicii generale

• Grădină frumoasă
• Este permisă aducerea animalelor de companie
• Priveliştea spre mare şi muntele Athos

Facilităţile din cameră

• Bucătărie complet echipată
• Încălzire
• Televizor
• Spaţiul menit pentru pregătirea grătarului

Distanţele

• de oraşul Thessaloniki 110 km
• de plajă 500 de metri
• de aeroportul Macedonia 86 km
• de satul St.Nicolaos 8 km
• de satul Pirgadikia 7 km

 

Localizarea unitatii de cazare

Salonikiou Beach este o plaja minunată, aproape de Agios Nikolaos, în municipiul Sithonia. Mai exact, cineva poate găsi în al 4-lea km de drumul care leagă Agios Nikolaos cu Pyrgadikia.

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos este un sat situat la 120 km sud-est de Salonic, in peninsula Halkidiki, in zona Macedonia, din Grecia. Satul Agios Nikolaos se afla la 1.5 km de mare (Golful Singitikos, plaja Pyrgos). Teritoriul sau este destul de extins. In partea de nord-est se invecineaza cu satul Pyrgadikia la Salonikiou Beach (8 km de Agios Nikolaos). In partea de nord se invecineaza cu satul Metangitsi. In partea de vest si de sud-vest se invecineaza cu satul Nikiti. La sud se intinde pana la Armenistis Beach, care este parte a satului Sarti (aproximativ 18-20 km de la Agios Nikolaos).

Peisajle din Agios Nikolaos sunt foarte variante. In campii la est si sud-est de sat, predomina padurile de maslini. Spre sud, muntele Itamos castiga in inaltime pe bratul Sithonia si este complet acoperit cu padure. O data cu extinderea acesteia spre nord-est (Salonikiou Beach) o parte semnificativa din teritoriul satului este acoperit cu paduri. Satul are si segmente de deal netede, alocate agriculturii. Pe plaja exista hoteluri si pensiuni, precum si gospodariile individuale care au fost construite incepand cu anii 1980. Cel mai inalt punct de pe teritoriul Agios Nikolaos este mountele Karvounas (aprox. inaltime. 550 m), in partea de sud-vest (Vourvourvou).

Plaje:Salonikiou Beach, Pyrgos Beach, Livrochio Beach, Latoura Beach, Lagonissi Beach, Livari Beach, Vourvourou Beach, Karidi Beach, Zografou Beach, Galana Nera, o plaja situata intre Diaporos si Agios Isidoros. Pe langa plaje, Golful Vourvourou are cca. 9 insule dandu-i acestuia un aspect de laguna. Insula Diaporos, cea mai mare insula, este partial locuita. Agios Isidoros, este insula cea mai din est. Spre toate insulele si plajele de pe insule se poate ajunge numai cu barca.

INFO

Regiune: Agios Nikolaos Locație: Akti Salonikiou (Sithonia-Halkidiki) Adresă: Akti Salonikiou, Agios Nikolaos, Chalkidiki, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: +30 23750 92537, +30 69774 69191 Telefon mobil: +30 6975 524723 Fax: +30 23750 92537 Website: www.kortiri.gr

Hartă