Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Kleopatra Villas ★★★

Vilele Kleopatra reprezintă un complex nou construit de vile izolate, situate în fața fermecătoarei plaje "Kolios" de pe insula grecească Skiathos. Filosofia noastră este de a oferii relaxare și intimitate vizitatorilor noștri care doresc să fie într-un contact apropiat de mare și natură, și care doresc să descopere frumusețile ascunse ale plajei, precum și tradițiile de pe insulă.

Oamenii care trăiesc în această localitate sugerează că acest loc este ideal pentru cupluri care caută liniște și confort, precum și pentru familii și prieteni care doresc să își petreacă vacanța într-o atmosferă de parcă sunt acasă, dar și pentru vizitatorii care sunt proprietarii unor vapoare.

 

Conditiile de cazare

Vilele Κleopatra cuprind cinci vile individuale cu două apartamente fiecare (unul la parter și unul la etajul întai).

Apartamentele de la primul etaj dispun de un balcon cu vedere spre mare, cu o zonă de luat masa în aer liber. Design-ul interior este diferit și special pentru fiecare reședință. Proprietarii, cu un interes special privind natura și minimalitatea, au folosit o selecție de materiale naturale, cum ar fi piatra și mat-ul, pentru a menține echilibrul cu mediul și cu scopul de a crea o atmosferă romantică în vile. Asugurăm tot confortul necesar pentru a face vacanța dumneavoastră una plăcută și relaxantă.

Dispunem de nouă tipuri diferite de cazare:

• Apartamentul Kochyli 1: 2-4 persoane, 1 dormitor cu pat dublu, 1 cameră de zi cu tip de pat sofa mare și un fotoliu, bucătărie complet echipată, baie, verandă cu sufragerie în aerul liber (la parter)

• Apartamentul Kochyli 2: 2-4 persoane, 1 dormitor cu pat dublu, 1 cameră de zi cu tip de pat sofa mare și un fotoliu, bucătărie complet echipată, baie, terasă cu sufragerie în aerul liber (la primul etaj).

• Apartamentul Aterias 1: 2-4 persoane, 1 dormitor cu pat dublu, 1 cameră de zi cu tip de pat sofa mare și un fotoliu, bucătărie complet echipată, baie, verandă cu sufragerie în aerul liber cu privire spre mare (la parter).

• Apartamentul Ammos 1: 2-4 persoane, 1 dormitor cu pat dublu, 1 cameră de zi cu tip de pat sofa mare și un fotoliu, bucătărie complet echipată, baie, verandă cu sufragerie în aerul liber cu privire spre mare (la parter).

• Apartamentul Ippocampus 1: 4 persoane, 1 dormitor cu pat dublu, 1 cameră de zi cu tip de pat sofa confortabil (două), bucătărie complet echipată, baie, verandă cu sufragerie în aerul liber (la parter).

• Apartamentul Ippocampus 2: 4 persoane, 1 dormitor cu pat dublu, 1 cameră de zi cu tip de pat sofa confortabil (două), bucătărie complet echipată, baie, terasăcu sufragerie în aerul liber cu privire spre mare (la primul etaj).

• Apartamentul Asterias 2: 4-5 persoane, 1 dormitor cu pat dublu, 1 mansardă cu 2 paturi pentru o singură persoană, 1 cameră de zi cu tip de pat sofa confortabil, bucătărie complet echipată, baie, terasăcu sufragerie în aerul liber cu privire spre mare (la primul etaj).

• Apartamentul Ammos 2: 4-5 persoane, 1 dormitor cu pat dublu, 1 mansardă cu 2 paturi pentru o singură persoană, 1 cameră de zi cu tip de pat sofa confortabil, bucătărie complet echipată, baie, terasăcu sufragerie în aerul liber cu privire spre mare (la primul etaj).

• Vila Kyma: 5-6 persoane, 1 dormitor cu pat dublu, 1 mansardă cu 2 paturi pentru o singură persoană, 1 cameră de zi cu tip de pat sofa confortabil, o cameră de ședere cu un pat de tipul sofa, bucătărie complet echipată, 2 bai, terasăcu cu privire spre mare.

 

Servicii & Facilități

• aer condiționat
• LCD televizor prin satelit
• DVD player
• Internet de tipul wireless
• Seif
• Masă de călcat
• bucătărie complet utilata
• Curățenie se face în fiecare zi
• lenjerie curată și prosoape se aduc de două ori pe săptămână
• zonă de parcare
• balcoane mari, privire spre mare de la ultimul etaj
• pătuț
• Grădină cu umbrele
• Închirierea autoturismelor
• Uscător pentru par
• spațiul de luat masă în aer liber

 

Localizarea unitatii de cazare

Vilele Kleopatra sunt situate chiar pe malul mării, pe frumoasa plajă din Golful Kolios. Aceste vile sunt aproximativ 6 km îndepărtate de orașul Skiathos și aproape 7 km de aeroport.

Din Kolios puteți călători cu ușurință în jurul insulei cu mașina, cu autobuzul, sau pe jos, dacă urmăriți numeroasele trasee care duc la partea interioară a insulei sau pe plajele magnifice izolate.

Piața și restaurantele pot fi găsite pe strada principală, la 200 de metri distanță. Șezlongurile și umbrelele sunt disponibile, precum și un bar pe plajă confortabil, unde puteți lua băutura. Golful este ideal pentru ancorarea bărci Dumneavoastre.

Skiathos

Insula Skiathos este cea mai vestica dintre Insulele Sporade din Marea Egee, iar principalul oras si port de pe insula Skiathos poarta aceeasi denumire.

Skiathos este o insula in care britanicii, germanii si scandinavii prefera sa-si petreaca vacantele de vara si in ultimii ani dezvoltarea infrastructurii a dus la o explozie turistica. Cu toate astea, insula nu este excesiv de comerciala - hotelurile au limita de inaltime, iar tavernele continua sa ofere feluri de mancare traditionale.

Viata de noapte pe insula Skiathos este cosmopolitana si vibranta, fiind intretinuta de o selectie larga de baruri, restaurante si cluburi. Desi sunt si multi turisti care seara prefera o plimbare relaxanta in port sau piata Plateia Trion Ierarchon, Skiathos va poate oferi mai mult. Principala concentratie de cluburi de noapte in capitala insulei se afla pe strada Papadiamandis, sau Evangelistrias. Sunt insa si cateva plaje cu cluburi ce ofera muzica noaptea.

Insula Skiathos exceleaza la capitolul plaje, beneficiind de peste 60 de plaje situate mai ales pe coasta de sud. Cele din partea de nord a insulei expuse vanturilor nordice puternice si sunt mai putin accesibile. Cea mai faimoasa plaja de pe insula Skiathos, si una dintre cele mai cautate din Europa, este plaja Koukounaries, numita si Chrisi Ammos - Nisipurile de Aur, datorita stralucirii speciale a nisipului in soare.

INFO

Regiune: Skiathos Locație: Kolios (Skiathos) Adresă: Kolios, Skiathos, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă