Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Kerasoula Apartment Hotel ★★★

"Kerasoula" este situat în localitatea Geni din Vlichos Bay, în centrul coastei de est Lefkada, la doar trei kilometri de satul cosmopolit Nydri lângă frumoasa plajă Desimi. Locația sa este ideală pentru a vizita zona înconjurătoare cu mașina, sau de a merge cu barca la locuri si plaje minunate mai puțin accesibile, dar încă, inclusiv insula din apropiere Skorpios, care a aparținut lui Aristotel Onassis, precum insula Madouri din apropiere, care a fost acasă la poetul grec Aristotelis Valaoritis la mijlocul secolului al XIX-lea.

Acest hotel de apartamente este complet armonizat cu mediul său frumos și natural, și fiind situat lângă mare, suntem capabili de a oferi clienților nautice facilitățile noastre de acostare. Hotelul este situat în 1200 de metri pătrați de teren privat și este format din 10 apartamente independente, frumos mobilate și complet echipate de 30 de metri pătrați fiecare, toate cu o vedere excelenta la mare. Acesta are o grădină elegantă și a stabilit, barbeque, parcare privată și un garaj privat remorcă.

Apartamentele noastre va ofera sansa de relaxare totala ca te bucuri de o vacanță frumoasă și liniștită, în cazul în care proprietarii, care vă doresc o ședere plăcută, să garanteze ospitalitatea lor.

 

Conditiile de cazare

"Kerasoula" Apartment Hotel este o proprietate cu două etaje, care este format din 10 apartamente independente, mobilate și complet echipate.

Fiecare apartament are o terasă mare, cu o mare vedere la mare și munții verzi din jur, oferind în același timp, de asemenea, toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută și plăcută. Cei 30 de metri pătrați de fiecare apartament este ideal pentru un sejur confortabil și include o bucătărie complet utilată, televizor, aer condiționat, internet Wi-Fi și TV prin satelit.
 
Apartamentele sunt înconjurate de o grădină luxuriantă, verde și elegant, care este situat chiar lângă mare, și care include un grătar și un loc de joacă.

Facilitățile noastre includ acostarea suplimentare, parcare privată și depozitarea privată a remorcii. In plus, suntem în măsură să vă ajute cu închirierea unei mașini sau barca în timpul șederii dumneavoastră, datorită rețelei noastre utile de contacte profesionale.

"Kerasoula" Apartment Hotel este ideal pentru cupluri, familii, prieteni și persoane în vârstă care caută o vacanță calmă și relaxantă, și este deschis din mai până în octombrie.

 

Facilități și servicii

• Televiziune
• Aer condiționat
• Internet fără fir
• Bucatarie complet utilata
• Televiziune prin satelit
• Terasa mare, cu o mare vedere la mare și munții din jur verzi
• Grădină luxuriantă, verde și elegant
• Gratar
• Loc de joaca
• De ancoraj pentru o barca
• Parcare privată
• Depozitarea privată a remorcii
• Animale de companie acceptate

 

Localizarea unitatii de cazare

Geni este o așezare pitorească la malul mării, înconjurată de apă, pe de o parte, și teren plin de verdeață plin de copaci și vegetație luxuriantă pe de altă parte, creând o combinație armonioasă de teren muntos și mare. Așezarea frumoasă verde a Geni contribuie cu siguranta la frumusetea peisajului minunat. Această minunată peninsulă găzduiește numeroase bărci cu vele ancorate, care vine aici din toată lumea.

Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Insula Lefkada are un număr mare de plaje cu adevarat frumoase, a căror principală caracteristică o reprezinta apele curate, albastre-verzi, o caracteristică care le face populare peste tot în lume, fiind considerate cele mai frumoase, nu numai în Grecia, dar şi în întreaga Mare Mediterană. Pe coasta de vest a insulei, se află celebra plajă Porto Katsiki, care a fost nominalizata de către presa internaţională, ca cea mai bună plajă din Marea Mediterană. Multe dintre aceste plaje au conditii ideale pentru windsurfing si kite surfing, datorita vanturilor termale din timpul dupa-amiezii. Cele mai faimoase plaje pentru practicarea sporturilor de apa in insula Lefkada sunt Vassiliki si Frini-Agios Ioannis. Prima se afla la 38 km sud de orasul Lefkada, iar cea de-a doua o gasiti la scurta distanta de oras.

Întreaga insulă este un miracol al naturii, plina de statiuni estivale frumoase şi sate pitoreşti, construite între munţi. Marea majoritate a zonelor montane sunt adăposturi sigure, ideale pentru supravieţuirea şi reproducerea multor specii diverse, şi în multe cazuri, pe cale de dispariţie: plante, păsări şi animale. Vizitatorii pot descoperi o multime de pesteri, cascade şi izvoare naturale.

INFO

Regiune: Lefkada Locație: Geni (Lefkada) Adresă: Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă