Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Katerina Studios ★★★

Studiourile Katerina sunt situate în regiunea Koukounaries de pe insula Skiathos. Noi oferim apartamente largi, spațioase, bine echipate. Studiourile sunt înconjurate de pădurea Mandraki și dispun de grădina lor particulară, care este un loc perfect pentru relaxare.

Având în vedere că studiourile reprezintă o afacere familiară, Dumneavoastră o să simțiți atmosfera călduroasă care vă face să aveți impresia că sunteți bineveniți. Chiar dacă studiourile sunt situate în pădure departe de aglomerația care predomină pe plajele situate pe partea de sud-est a insulei, restaurantele, magazinele și barurile sunt la doar 10 minute îndepărtare dacă mergeți pe jos.

Koukounaries reprezintă una dintre cele mai frumoase plaje din lume și vă oferă posibilitatea de a vă relaxa prin diferitele sporturi de apă; șezlonguri etc. De asemenea, există și alte plaje cunoscute în această regiune care vă oferă numeroasele taverne și muzică.

Când sunteți odihniți, vă propunem să vă plimbați printre arborii de pini care acoperă munții. Plajele naturale și sălbatice din partea de nord – est a insulei sunt , de asemenea, la o mică distanță, dacă mergeți pe jos prin pădure, de studiourile Katerina.

 

Conditiile de cazare

Studiourile/apartamentele noastre sunt echipate cu bucătărie și televizor, toate dispun de verandă în față și în spate (la nord și sud) cu o privire spre spațiul verde care este ideal pentru plimbări și jogging. Studiourile sunt înconjurate de plori frumoase din grădina care acoperă circa 4.000 metri pătrați care sunt, de asemenea, și acoperiți cu arbori.

Facilitățile din cameră

• Baie
• Balcon
• Aer condiționat
• Televizor cu programe prin satelir
• Cameră de zi (doar în Apartmente)
• Firgider
• Bucătărie micuță
• Locuri de parcare

 

Mâncarea, băutură și distracție

• Mâncarea – În apropiere se găsesc aproximativ 10 taverne/restaurante la o distanță de 10-20 minute de studiourile noastre. Puteți alege între bucătăria tradițională grecească, precum și bucătăria chinezească, italiană și fast food.
• Băutura - There are a couple of nice bars in tÎn regiunea Koukounaries se găsesc numeroasele baruri, unde puteți încerca diferitele feluri de beri și cocktail-uri. Barurile sportive, de asemenea, vă sunt la dispoziție, pentru a urmări meciurile echipelor Dumneavoastre favorite, în cursul vacanței.
• Magazine – În apropiere se găsesc două magazine toate situate în localitatea Koukounaries, la aproximativ 5-10 minute mers pe jos, unde puteți cumpăra diferitele legume și fructe, băuturi alcoolice , și chiar suvenire.
• Koukounaries școala de călărie – ore de călărie prin pădurea Mandraki.
• Koukounaries centrul de scufundări – scufundări în jurul plajei Koukounaries.
• Diferitele baruri la piscină – În localitatea Koukounaries se găsesc diferitele baruri la piscină, unde puteți gratuit să faceți baie la piscină, cu condiția că ordonați băutură sau cafea la bar.

 

Localizarea unitatii de cazare

Koukounaries este o plajă foarte cunoscută (în Grecia) și se caracterizează ca fiind una ideală pentru familie. Nisipul de pe ea este foarte mărut, apa nu este adâncă și trebuie să mergeți în apă cel puțin 20 de metri pentru a ajunge la apa mai adâncă. La plajă se găsesc șezlonguri și umbrele de Soare, școli pentru sporturi de apă și restaurante. În apropiere se găsește stația de autobuz care vă duce către oraș, care se oprește la numeroasele plaje din drum. De asemenea, taxi pe apă vă stă la dispoziție pentru a vă duce către oraș.

Banana Beach este fermecătoare în cursul sezonului și după. În cursul lunilor mai aglomerate, pe plajă se organizează petreceri și chefuri, la cele două retaurante de pa plajă care vă oferă băuturi, muzică și distracție. La plajă se găsesc umbrele de Soare, școală pentru sporturile de apă și o zonă pentru nudiști.

Agia Eleni este o plajă liniștită, unde turiști se pot relaxa și admira apusul de Soare de pe insulă. La plajă se găsește taverna și barul de pe plajă, care se bucură de o atmosferă plăcută, muzică relaxantă.

Ambelakia este o plajă micuță,cu un bar restaurant foarte specific care se găsește în partea centrală a plajei. Este ascunsă și retrasă și oferă o atmosferă plăcută.

ΜΗΤΕ: 0726Κ111Κ0303100

Skiathos

Insula Skiathos este cea mai vestica dintre Insulele Sporade din Marea Egee, iar principalul oras si port de pe insula Skiathos poarta aceeasi denumire.

Skiathos este o insula in care britanicii, germanii si scandinavii prefera sa-si petreaca vacantele de vara si in ultimii ani dezvoltarea infrastructurii a dus la o explozie turistica. Cu toate astea, insula nu este excesiv de comerciala - hotelurile au limita de inaltime, iar tavernele continua sa ofere feluri de mancare traditionale.

Viata de noapte pe insula Skiathos este cosmopolitana si vibranta, fiind intretinuta de o selectie larga de baruri, restaurante si cluburi. Desi sunt si multi turisti care seara prefera o plimbare relaxanta in port sau piata Plateia Trion Ierarchon, Skiathos va poate oferi mai mult. Principala concentratie de cluburi de noapte in capitala insulei se afla pe strada Papadiamandis, sau Evangelistrias. Sunt insa si cateva plaje cu cluburi ce ofera muzica noaptea.

Insula Skiathos exceleaza la capitolul plaje, beneficiind de peste 60 de plaje situate mai ales pe coasta de sud. Cele din partea de nord a insulei expuse vanturilor nordice puternice si sunt mai putin accesibile. Cea mai faimoasa plaja de pe insula Skiathos, si una dintre cele mai cautate din Europa, este plaja Koukounaries, numita si Chrisi Ammos - Nisipurile de Aur, datorita stralucirii speciale a nisipului in soare.

INFO

Regiune: Skiathos Locație: Koukounaries (Skiathos) Adresă: Koukounaries, Skiathos 37002, Greece (Bus Stop 23) Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă