Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Iris Studios Apartments ★★★

Iris Studios Apartments sunt situate în sătulețul pitoresc de pe Kefalonia, Minies, la circa 5 kilometri îndepărtare de capitala insulei, Argostoli.

Cea mai apropiată plajă, Minies, este la doar 600 de metri îndepărtare de apartamentele Iris iar în perimetrul de doar 4 km puteți afla plajele Ammes, Ai Helis, Avithos, Platis Yialos, Makris Yialos și plaja Tourkopodaro, majoritatea dintre ele premiate cu drapelul albastru de către Uniunea Europeană..

La studiourile Iris vizitatorii se pot relaxa și pot petrece o vacanță fără grijă.

 

Conditiile de cazare

Toatea camerele din apartamente sunt dotate cu frigider, bucătărie micuță, apă caldă, televizor, aer condiționat. Toate camerele dispun de balcon de unde vizitatorii pot uimii fermecătoarea privire spre mare sau spre munții.

Pe lângă aceata dispunem de o parcare spațioasă , teren de joacă pentru copii . Aducerea animalelor de companie este permisă.

 

Facilități și servicii

• Garderobă/dulap
• Grădină
• Terasă la soare
• Grătar
• Patio
• Chicinetă, ustensile de bucătărie, frigider
• Teren de joacă pentru copii
• Canale prin satelit, fax, TV
• Fax/copiator
• Aer condiţionat
• Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit.
• Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate
• Animalele de companie sunt acceptate la cerere

 

Localizarea unitatii de cazare

Localitatea Minies este situată în partea de sud-est de pe insulă, în apropierea plajelor populare, dar și în apropierea plajelor mai retrase și liniștite. Localitatea Minies se bucură de trei pale cu nisip și câteva cu pietriș, care se găsesc la 7 km îndepărtare de orașul Argostoli, capitala de pe Kefalonia. Prima plajă este acoperită cu nisip de culoare cenușir, și se bucură de o cantină deschisă pentru vizitatori. A doua plajă este plaja preferată a pescarilor fără obiective turistice contruite pe ea, iar a treia plajă este una puțin aglomerată. Vizavi se găsește insula micuță Vardiani.

Kefalonia

Insula Kefalonia, numita Cefalonia in limba romana, face parte din Insulele Ionice ale Greciei. Insula Kefalonia, prezinta interes in special pentru ciudatele fenomene care au creat peisajul unic ce da farmec acestei insule. Faimosul vin "robola" se face in insula Kefalonia, precum si un tip de miere foarte gustoasa, facuta din cimbru.

Insula Kefalonia are o puternica traditie muzicala, intretinuta de grupuri faimoase de cantatori la mandolina, ce prezinte influente evidente italiene. Desi este o insula cu o deosebita frumusete a naturii, infrastuctura turistica nu este foarte dezvoltata, decat in putine zone. Tocmai din acest motiv, insula Kefalonia este o destinatie ideala pentru relaxare in natura.

Argostoli, capitala insulei Kefalonia, este un oras dispus in forma de fasie, in care veti gasi magazine de calitate si un muzeu micut. La capatul nordic al insulei Kefalonia, Fiskardo este popular pentru iahturi si atmosfera elevata. Fiskardo este singura parte care a supravietuit intacta in timpul cutremurului din secolul trecut, insa renovarile dau zonei un aer mai degraba modern decat asemanator cu vechea Kefalonia. In Assos se afla un coboras abrupt spre un castel venetian, pe o mica peninsula. Agia Efimia si Sami sunt niste orasele placute aflate in est. Poros se afla mai la sud, izolat intre mare si munti si are un port de feriboturi oarecum separat de oras. La capatul de sud-est al insulei Kefalonia, Skala este un loc in care va puteti relaxa pe plaja..

INFO

Regiune: Kefalonia Locație: Minies (Kefalonia) Adresă: Minies, 28100 Kefalonia, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: +30 26710 41121 Telefon mobil: Fax: Website: www.iriskefalonia.com

Hartă