Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Iliadis House

Apartamentele şi studiurile din Casa Iliadis se află în centrul localităţii  Sarti, în partea de est de pe Sithonia Halkidiki, la doar 50 de metri de plaja din Sarti, care reprezintă una dintre cele mai frumoase coaste din Halkidiki care a fost premiată cu steagul albastru având   privelişti excepţionale către Sfântul Munte Athos. Este una dintre cele mai populare staţiuni din regiune, oferind vizitatorilor plaje minunate, ape limpezi precum cristalul şi o mare varietate de locuri de divertisment şi de luat masa.

Conditiile de cazare

Casă Iliadis din Sarti Beach Sithonia, Halkidiki are 21 de unităţi complet echipate, toate  special concepute pentru a oferi o cazare confortabilă. Hotelul oferă studiouri pentru 2 persoane sau 3 persoane, precum şi pentru 5 persoane. Toate studiourile noastre oferă urmatoarele facilităţi:

• Baie proprie
• Bucătărie complet echipată
• Aragaz complet echipat
• frigider
• Aer condiţionat (A / C)
• Balcon cu vedere spre munte
• Pătuţuri pentru copii mici sunt furnizate la cererea Dumneavoastră
• Acces la internet de tipul  Wi-Fi
• Parcare privată
• Recepţie

Casa Iliadis din Halkidiki oferă oaspeţilor  mai multe servicii hoteliere organizate, asigurând o şedere plăcută în confort, pentru vacanţă de neuitat. Vom fi bucuroşi să vă urăm bun venit la hotelul nostru în Sithonia, care face parte din categoria de hoteluri cu 2-chei din cadrul Halkidiki Hoteluri în Sarti şi funcţionează din mai şi până în octombrie.

Sarti

De la Salonic la Sarti sunt 140 de kilometri şi este mai uşor accesibil cu maşina, pe drumuri excelente. În acest oraş de coastă frumos sunteți întotdeauna bineveniți şi veți fi întotdeauna un oaspete drag, şi primit de localnici prietenos. Sarti este pe coasta de est a peninsulei Sithonia în regiunea celebră Halkidiki. Aşa cum, din fericire, oraşul a fost scutit de dezvoltarea a turismului în masă, Sarti este încă locul unde natura, cultura locală, tradiţiile şi cultura sunt intacte.

Acesta este înconjurat de frumoasa Marea Egee şi munţi Dragoudeli. El are o plajă lungă de nisip şi un port mic şi liniştit.Plaja este acordată cu steagul albastru, ca o dovadă a calităţii apei de mare. Localnicii sunt foarte preocupaţi de conservarea mediului natural, astfel că oraşul şi plaja este foarte curat. Pe plajă, puteţi încerca unele sporturi de apă interesante. În oraş există un număr de magazine turistice, restaurante, cafenele şi baruri, aşa că sunt foarte interesante plimbări de seară cu multe facilităţi.Partea veche a oraşului este mult mai activă seara, astfel recomandăm să o vizitaţi cu siguranţă.

Sarti are o plajă cu( Blue Flag) Steag Albastru pentru mai mulţi ani, cea ce înseamnă plajă curată şi de nisip , familii, tineri şi bătrâni se pot bucura de frumuseţea ei în timpul activităţilor de pe plajă.Coasta Sarti Beach a devenit treptat din ce în ce mai bună . Aceasta este cel mai bun loc pentru copiii, dar tot de-a lungul, veţi găsi o şansă pentru înot şi sporturi nautice. Sarti are una dintre cele mai mari plaje din Sithonia. Plaja este de aproximativ 3 km lungime. Vederea la Muntele Athos din apă este o caracteristică frumoasă si ea domină orizontul.

INFO

Regiune: Sarti Locație: Sarti Nikiti (Sithonia, Halkidiki) Adresă: Sarti 63072, Sithonia, Halkidiki, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: +30 23750 94290 Telefon mobil: Fax: Website: www.sarti-iliadis.gr

Hartă