Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

House Maria ★★★★

Renovat în 2014, Casa Maria este o stațiune de familie, situat la doar 60 m de celebra plaja Sarti cu apa limpede de cristal. Este, de asemenea, foarte aproape de piața centrală a satului. Astfel, dacă veți căuta pentru o destinație de vacanță ideală care face apel atât pentru iubitorii de relaxare și fără griji de mare, precum și celor carora le place sa se deda la o viata de noapte vii, ar trebui sa vizitati cu siguranta Sarti.

 

Conditiile de cazare

Maria Casa este compusa din 2 apartamente pentru 4 sau 5 persoane și 10 studiouri pentru 3 persoane. Toate acestea sunt complet echipate, oferind următoarele:

• Aer condiționat
• Frigider
• TV
• Bucătărie complet utilată
• Internet fără fir
• Balcon

 

Oferta speciala

• Plăti pentru 7 nopți sau mai mult a lua unul gratuit!
• Oferta este valabila de la 01/05 la 20/06 și de la 10/09 la 30/09

 

Localizarea unitatii de cazare

Sarti este o destinație ideală pentru vacanțe pentru cei care caută un loc frumos pentru a vă relaxa la aproximativ 140 km de Salonic și de aeroportul Macedonia. Zona este renumită pentru plaja sa frumoasă și copacii verzi care se întind tot drumul la mare. Acesta include, de asemenea multe facilități de divertisment. Cu excepția pentru plaja magnifică de Sarti, poti sa te duci la cele mai apropiate plaje de Achlada, Sikia și plaja Kavourotripes care este considerată a fi una dintre cele mai bune plaje din lume, la doar 7 km de la Sarti.

Număr de înregistrare: 09.38.Κ.11.2Κ.00396.0.0

Sarti

De la Salonic la Sarti sunt 140 de kilometri şi este mai uşor accesibil cu maşina, pe drumuri excelente. În acest oraş de coastă frumos sunteți întotdeauna bineveniți şi veți fi întotdeauna un oaspete drag, şi primit de localnici prietenos. Sarti este pe coasta de est a peninsulei Sithonia în regiunea celebră Halkidiki. Aşa cum, din fericire, oraşul a fost scutit de dezvoltarea a turismului în masă, Sarti este încă locul unde natura, cultura locală, tradiţiile şi cultura sunt intacte.

Acesta este înconjurat de frumoasa Marea Egee şi munţi Dragoudeli. El are o plajă lungă de nisip şi un port mic şi liniştit.Plaja este acordată cu steagul albastru, ca o dovadă a calităţii apei de mare. Localnicii sunt foarte preocupaţi de conservarea mediului natural, astfel că oraşul şi plaja este foarte curat. Pe plajă, puteţi încerca unele sporturi de apă interesante. În oraş există un număr de magazine turistice, restaurante, cafenele şi baruri, aşa că sunt foarte interesante plimbări de seară cu multe facilităţi.Partea veche a oraşului este mult mai activă seara, astfel recomandăm să o vizitaţi cu siguranţă.

Sarti are o plajă cu( Blue Flag) Steag Albastru pentru mai mulţi ani, cea ce înseamnă plajă curată şi de nisip , familii, tineri şi bătrâni se pot bucura de frumuseţea ei în timpul activităţilor de pe plajă.Coasta Sarti Beach a devenit treptat din ce în ce mai bună . Aceasta este cel mai bun loc pentru copiii, dar tot de-a lungul, veţi găsi o şansă pentru înot şi sporturi nautice. Sarti are una dintre cele mai mari plaje din Sithonia. Plaja este de aproximativ 3 km lungime. Vederea la Muntele Athos din apă este o caracteristică frumoasă si ea domină orizontul.

INFO

Regiune: Sarti Locație: Sarti (Sithonia-Halkidiki) Adresă: Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă