Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

House Garli ★★★

Veniți și simțiți momente fermecătoare la malul apei cristaline din Halkidiki, într-o atmosferă unică pe care o oferă House Garli. Suntem departe de Psakoudia 400 de metri din Halkidiki care combină marea și munții. Foarte aprope se găsesc și magazinele, restaurantele, cafenelele și desigur frumoasele plaje, pe care le puteți vizita mergând pe jos și uimind frumusețele naturale de pe Psakoudia.

"House Garli" acordă o atenție la detalii, bazate pe tradițiile din țara noastră, care combină luxul, simplitate și natura, pentru ca oaspeții să se bucure de o vacanță fără griji și de a cunoaște frumusețile noastre.

Noi vă așteptăm într-un mediu frumos la prețurile rezonabile, pentru a vă oferii căldura noastră pritenoasă care va face să aveți o vacanță de neuitat și să fiți mândri că ne-ați ales.

Îmbrățișați liniștea în fiecare cameră care se găsesc situate la malul mării, ceea ce reprezintă o selecție ideală pentru cei care doresc să petreacă o vacanță în liniște, întrun mediu curat, amenajat, unde natura nu este dereglată, pentru a avea parte de unele momente de relaxare și distracție.

 

Conditiile de cazare

Apartamentele sunt complet echipate cu aer condiționat, televizor, bucătărie complet dotată, afară se găsește o grădină cu măslini, precum și frumoasa priveliște spre golfuțul Toroneo și peninsula Kassandra. La doar 70 de meteri de la marea albastră se găsește complexul nostru, ideal pentru copii și adulți.

Camerele noastre spațioase combină funcționalitatea cu comfortul care vă cheamă să veniți la noi.

Pentru a accesa la plajă se poate utiliza tunelul subteran care trece sub șoseaua principală. Ne bucurăm de o grădină lucioasă, de o privire panoramică, teren de basket, spațiul menit pentru pregătirea grătarului și o parcare spațioasă.

 

Facilități și servicii

• Ospitalitatea și servicii excelente
• Aer condiționat
• Frigider
• Bucătărie și tacâmurile pentru gătit
• Lenjerie și posoape
• Baie individuală
• Încălzirea apei solare
• Televizor & Internet de tipul Wi-Fi (gratuit)
• Verandă
• Teren de joacă
• Grătar în aer liber
• Locuri de parcare spațioase

House Garli este o selecție ideală pentru fiecare anotimp. Veniți și vă relaxați în atmosfera călduroasă care predomină în localitatea Psakoudia, Halkidiki.
Întotdeauna suntem prietenoși și primitori pe toată perioada de timp, și avem grijă cu dragoste vacanța Dumneavoastră pentru ca să fie lipsită de griji.

Psakoudia

Frumuseţea unică a plajei din Psakoudia impresioneaza chiar şi cei mai exigenţi vizitatori. Aici, verdele padurilor de pin se amestecă cu marea albastra şi cu cerul, dand nastere unei imagini exceptionale ale frumusetii naturale. Într-adevăr, prezenţa padurilor de pin caracterizează perfect regiunea şi domină întreaga lungime a plajei. Se spune că numele satului Psakoudia isi are originea in cuvântul "ptsakia", care în dialectul local înseamnă pini mici.

Plaja se extinde pe o rază de 4 km şi este ideala pentru inotatori de toate vârstele. Este cunoscut faptul că a beneficiat întotdeauna de distinctia „Blue Flag”. Psakoudia, datorita poziţiei sale geografice, este poarta de acces pe bratul Sithonia şi este situata la 80 km de Salonic si la doar 7 km de satul Ormylia. Pentru sejururile confortabile ale turisti exista hoteluri, camere si apartamente pentru inchiriat. De asemenea, puteţi găsi restaurante, cafenele, taverne, super-market-uri, magazine de peşte, magazine de arta populara, patiserii, brutării, staţii de benzină etc

În apele limpezi si cristaline ale plajei Psakoudia puteţi practica scufundări, windsurfing, ski nautic şi multe alte sporturi ce au legatura cu apa. Toate acestea sunt combinate perfect pentru a vă petrece clipe de relaxare, linişte şi fericire într-un loc paradisiac.

INFO

Regiune: Psakoudia Locație: Psakoudia (Sithonia-Halkidiki) Adresă: Psakoudia, Sithonia, Halkidiki Categorie: Apartamente Camere Telefon: +30 23710 53328 Telefon mobil: Fax: Website: www.housegarli.gr

Hartă