Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Hotel Elena Apartments ★★★

Hotel Elena Apartments este situat în Keramoti, la 100 de metri de plaja cu nisip impresionantă de lungime mulți kilometri, cu apele sale curate și strălucitoare și de mică adâncime, ideal pentru copii mici.

La Elena Apartments vă veți bucura de o vacanță confortabilă într-un mediu deosebit de prietenos și de familie, în apartamentele noastre mobilate, care au bucătării complet echipate, baie proprie, aer conditionat, TV, acces gratuit la internet Wi-Fi plată, veranda cu grădină.

 

Facilităţi şi servicii

• Cameră cu două paturi, o cameră triplă și apartamente
• Bucatarie complet echipata (vesela / tacâmuri, ustensile de bucătărie, filtru de cafea electric, plite electrice)
• Frigider
• Baie privată (prosoape)
• Aer conditionat (5 euro / zi)
• Încălzire centrală
• Acces gratuit la internet Wi-Fi
• Grădină
• Gratar
• Parcare

 

Oferte speciale


• De la 30 € per apartament pe zi.

 

Localizarea unitatii de cazare

Pitoresc Keramoti, unde Elena Apartments pune, este construit în apropiere Delta râului Nestos, zona cu interes ecologic semnificativ și frumusețe naturală unică.

Este la doar 8 km de aeroportul internațional Kavala. Cu masina sau cu autobuze frecvente puteți merge cu ușurință la orașul Kavala amphitheatrical, orașul Xanthi, cu orașul său tradițional vechi, antic Philippi, Nestos valea râului.

De asemenea, cu feriboturile frecvente puteți vizita insula verde Thassos, în doar o jumătate de oră de la portul Keramoti.

Keramoti

Localitatea Keramoti a fost contruită la marginea golfului Keramoti , la delta râului Nestos, sud-est de Kavala vizavi de insula Thasos.

Este la zece (10) km îndepărtare de aeroportul internațional Megas Alexandros din Kavala, iar patruzeci (40) de km de localitatea Kavala și Xanthi, patrusprezece (14) km de localitatea Chrisoupoli, și șase (6) mile nautice de insula Thassos.

Keramoti plajă este pronunțat ca fiind unul dintre cele mai bune plaje din Grecia continentală de către vizitatorii săi. Există mai mulți kilometri de nisip frumos, înconjurat de ape albastre și adânci. Plaje oferă toate facilitățile, cum ar fi umbrele pentru inchiriat, baruri pe plaja, sezlonguri, și orice altceva care plaja-retrag ar putea necesita.

Un vizitator in Keramoti se pot bucura de cel mai bun vara, sau de altă natură, sărbători. Keramoti este un loc de o frumusețe rară, unde se poate pescui sau înota pe o lungime mare de plaje. De asemenea, pește proaspăt pot fi cumpărate de pe bărcile de pescuit care andoca la portul după ce de pescuit de noapte.

Există, de asemenea, multe restaurante, taverne, baruri, magazine de dulciuri, cafenele, magazine de artă populară, supermarketuri, și tot confortul și facilitățile oferite de către toate stațiunile importante din Europa.

Transportul de la localitatea Keramoti include autobuze în fiecare oră de la Kavala, și la fiecare jumate de oră de la localitatea Xanthi. Localitatea Keramoti este conectată de insula Thassos cu vapoare moderne, se face naveta timp de jumătate de oră.

Dacă doriți să ajungeți la localitatea Keramoti cu avionul, puteți ybura din Athena (2 zboruri pe zi, fiecare durează 40 minute), sau din majoritatea capitalelor europene.

În concludere, dorim să menționăm faptul că orașul Keramoti este ideal pentru cei care caută o vacanță liniștită în cadrul unie frumuseți naturale incredibile, care doresc să combine seninătatea și împrejurul cu civilizația apuseană.

INFO

Regiune: Keramoti Locație: Keramoti (Macedonia) Adresă: Keramoti 64011, Macedonia, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: +30 25910 51891 Telefon mobil: +30 6977 639599 Fax: +30 25910 51891 Website:

Hartă