Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Hotel Argo ★★★

Hotelul Argo este o familie de afaceri cu o runned lungă tradiție în Pelion ospitalitate. Recent clădirea și toate camerele au fost renovate pentru a oferi un sejur confortabil și liniștit în mediul plăcut al familiei noastre.

Hotelul este situat într-un drum lateral al satului de pe litoral Kala Nera, cu plajă și centrul satului, la o distanță de doar câțiva pași. Din locația noastră puteți începe cu ușurință explorarea intreaga peninsula Pelion, care este înconjurat de azur apele albastre ale Golfului Pagasitic și Marea Egee.

Noi vă urez bun venit cu plăcere la călătoria spre pământul mitic al centaurilor și argonauților!

 

Conditiile de cazare

Hotelul nostru mic, prietenos este format din 11 camere, în total, care sunt frumos decorate în culori proaspete, luminoase. Va oferim camere duble, triple și quatro, toate dotate cu:

• Aer conditionat
• Încălzire centrală
• Televiziune
• Frigider
• Baie cu cabină de duș
• Balcon cu vedere la mare sau sat
• Acces gratuit la internet Wi-Fi

Mai multe tipuri de camere, în plus, au o chicinetă, iar la etajul de bază al hotelului sunt camere cu acces ușor în special pentru oaspeții în vârstă și persoane cu dificultăți de mobilitate. De asemenea, sunt binevenite animalele de companie!

 

Localizarea unitatii de cazare

La West Pelion, la numai 18 km de Volos, satul de coastă pitoresc Kala Nera este răspândit la luminos banda de coastă verde din Golful Pagasitic.

Aici unde copacii înalte plane nobile și plantații de măslini ajung până la mare, plaja bine organizată cu apă în condiții de siguranță, puțin adâncă oferă plăcerea de vară mare pentru toți vizitatorii, tineri și bătrâni.

În zona noastră există multe oportunități pentru toate tipurile de activități, cum ar fi, sporturi nautice călărie, mersul pe jos și turism montan, dar, de asemenea, activități sportive de iarnă la centrul de schi "Agriolevkes" în Chania.

O experiență unică este excursie cu celebrul tren cu aburi din Pelion, atunci când "Moutzouris" vă ghidează printr-un peisaj captivant cu munți, poduri, rigole și vegetație luxuriantă.

 

Prețurilor

• Adulți de la 11 €/pe noapte
• Copil până la 12 ani de la 8 €/pe noapte

Kala Nera

Kala Nera este o localitate de coasta situata in golful Pagasetic, la 18 km de Volos, statiunea remarcandu-se prin vegetatia bogata si frumusetea plajelor. La scurta distanta de Kala Nera se afla satele Milies, Vizitsa, Agios Georgios, Gatzea, Koropi, Afissos, Argalasti, Hania si Tsangarada.

Statiunea Kala Nera este o destinatie turistica foarte bine organizata, care ofera turistilor toate facilitatile necesare unei vacante perfecte - hoteluri, restaurante, taverne, supermagazine, farmacii, magazine, baruri, etc. La sud-est de plaja se afla raul Belegrino, o granita naturala intre Kala Nerasi satul Koropi.

Marea este superficială suficient ca să fie sigură pentru copii, ideal pentru toți care iubesc înnotul, pescuitul, navigație și toate celelalte sporturi pe apă. Pentru toți care le place să se bucure în natură aceasta este destinația ideală pentru o vacanță frumoasă.

În timpul iernii, datorită climei blânde, se poate face turul Pelionului vestic şi estic. În orice anotimp decideţi să vizitaţi sau să vă petreceţi vacanţele aici, veţi găsi mereu oameni ospitalieri, dornici să vă servească astfel încât să aveţi parte de un sejur de neuitat.

INFO

Regiune: Kala Nera Locație: Kala Nera (Pelion) Adresă: Categorie: Hoteluri Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă