Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Galini Apartments ★★★

Apartamentele Galini sunt situate în localitatea Nea Skioni pe Kassandra în Chalkidiki și sunt pregătite să ofere fiecărui vizitator o vacanță comfortabilă și relaxantă, cu unele priviri fermecătoare către Marea Egee albastră. La doar 100 de metri de mare și la doar 200 de metri de plajă, apartamentele Galini vă promite o vară fără griji pe Chalkidiki. Complexul dispune de o grădină frumoasă și locuri de parcare.

Dispunem de zece paturi triple și patru paturi în apartamente cu două camere , care sunt echipate cu toate uneltele. Apartamentele dispun de aer condiționat, televizor, bucătărie micuță, frigider, baie cu balcon cu o privire fermecătoare.

Vă așteptăm în apartamentele Galini pentru a vă oferi o vacanță de neuitat!

 

Facilități și servicii

• Categorie: Apartamente
• Felurile: 10 apartamente cu două camerecu patru paturi
• Locuri de parcare
• Grădină

Facilitățiile și serviciile din apartamente:

• Aer condiționat
• Bucătărie
• Frigider
• Televizor
• Balcon
• Baie
• Wi-Fi gratuit la internet

Locația

Apartamentele Galini sunt situate în localitatea Nea Skioni din Kassandra, din Chalkidiki, Grecia.

Distanța

• De Atena 610 km
• De orașul Thessaloniki 109 km
• De băile Ag.Paraskeu 5 km
• De mare 100 de metri
• De plajă 300 de metri

 

Puncte de atractie

În comuna Palini, care este localitatea Nea Skioni, are loc în ultimii 8 ani de vară eveniment cultural, cunoscut sub numele de Palinia. În lungul anilor, Palina a găzduit pe mulți cântăreți și grupe, grupuri de teatru, raliu antic, festivalul de scufundări, întreceri în navigați, concurenţei în volei pe plajă şi multe alte evenimente. Scopul principal organizației este protejarea și conservarea tradiților locale.

Dacă vizitați Nea Skioni nu uitați să vă opriți la izvoarele termale Sf. Petka care oferă o experiență unică. Acia se găsește și baia modernă, care este cunoscut după puterea sa lecuitoare care ajută pe toată lumea de ori ce vrâstă. Băile oferă o piscină, saună, baie de aburi, jacuzz. Aici se află și ajutor medical pentru toți vizitatori. Apa este moderat fierbinte, dar temperatura naturală este de la 37, 5 până la 39 de grade celsius. După cercetările Universităților în Germania este confirmat că aceste izvoare cu apă fierbinte sunt recomandate pentru oase și bolilor articulare - musculare, boli de piele şi tulburări neurologice şi ginecologice.

Μ.Η.Τ.Ε. 0938K122K0243800

Nea Skioni

Nea Skioni este un sat pitoresc de pescuit cu un port mic pe care localnicii o numesc „adapost” de furtuni şi de vreme aspră. Este situat pe coasta de sud-vest a peninsulei Kassandra, la aproximativ 110 de kilometri de Salonic, 5 km de la băile termale Loutra - Agia Paraskevi, la 5 kilometri de Hanioti şi aproximativ 14 kilometri de la oraşul Possidi și Paliouri. Are toate formele satului tradițional grecesc construit în frumusețea naturală, în cazul în care vizitatorii au posibilitatea de a combina într-e înot sau o plimbare relaxantă prin pădurea de pin.

După istoricianul grecesc Tukididu, Skioni a fost ridicat de Peleneas cu Peloponeza, la întoarcerea sa din războiul Troian. Satele de munte sunt precursorul de astăzi Caprani Skionia. Locuitorii Caprania treptat au populat zonele de coastă în al doilea deceniu secolului trecut.

În satul vechi Caprani azi se găsește Biserica Sf. Treime unde în fiecare an se sărbătorește o sărbătoare tradicională cu un număr mare de vizitatori. Pe lângă frumuseţea naturală impresionantă de acest sat, merită vizitată biserica Fecioarei Maria Faneromeni, construită la o distanță de 2 km de sat, decorată cu picturi datând din secolul 16. În anul 1881 Biserica Mănăstirea din Tesalia Flamourion inclusă în Patriarhia și de atuni în fiecare an pe data de 23 august se sărbătorește această zi cu un număr mare de vizitatorii.

Portul satului este una dintre cele mai mari pe peninsula Kassandra, aici se ancore un număr mare de bărci de pescuit din navele golfului Termaikos și nordul Sporadia. Plimbarea pe port se poate termina într un restaurant de pește foarte atractiv pentru toți oaspeții. În Nea Sikoni există numerose de taverne care oferă în meniu său pește proaspăt din mare, magazine de suveniruri, supermarket-uri, stați de taxi. Acia este farmacia și vama portală. Unicu loc unde vă puteţi bucura de odihnă şi recreere.

INFO

Regiune: Nea Skioni Locație: Nea Skioni (Kasandra-Halkidiki) Adresă: Nea Skioni, Kassandra Chalkidiki, Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă