Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Estelle Hotel ★★★

Hotelul Estelle este situat în satul fermecător Gerakini (la începutul regiunii Sithonia), la aproximativ 65 km de frumosul oraş Thessaloniki şi la 50 de km de aeroportul “Macedonia” şi este ideal situat pentru a cerceta întreaga regiune Halkidiki. Este deschis cu scopul de a oferii vizitatorilor un sejur comfortabil şi vacanţe relaxante. Este situate la doar 25 de metri de frumoasa plajă Gerakini.

Conditiile de cazare

Camerele spaţioase sunt convenabile pentru cupluri, familii şi persoanele la vârstă care doresc să îşi petreacă vacanţa lor în una dintre frumoase locaţii din întreaga Grecia, Chalkidiki. Vă puteţi caza în una dintre cele 15 camere spaţioase, toate dotate cu baia separată/toaletă, set pentru televizor, uscător pentru păr, aer condiţionat şi balcon cu privire spre mare. Conecţiunea de Internet gratuită este asigurată în fiecare cameră WiFi). Parcarea este, de asemenea, gratuită. Atmosfera, cunoscuta ospitalitate grecească în hotelul Estelle care este administrat de o familie va face ca vacanţa dumneavoastră să fie una de neuitat.

Restaurantul “COOK ART“

Serviciile bucătării noastre sunt disponibile la restaurantul “COOK ART”, unde oaspeţii pot servii micul dejun. Restaurantele şi tavernele greceşti , pizzeria, oferă la fiecare oră orice fel de gustări, gătite în modul tradiţional grecesc , de către renumitul bucătar Emmanuel, la preţurile convenabile. Dacă doriţi masa poate să includă (prânzul / cina) meniu pe persoană-starter, salata, placa principală, fructe / dulce, un pahar de vin / suc.

Servicii si Facilitati

• Acces gratuit la internet wireless WiFi
• Televizor
• Aer condiţionat
• Frigider
• Uscător de păr
• Filtru de cafea
• Balcon cu vedere la mare sau grădină
• Parcare mare pentru vehicule
• Preţul include micul dejun
• Hotelul este la doar 20 de metri de plajă

Gerakini este situat în verdeaţă densă de vegetaţie mediteraneană , înconjurat de plantaţii de măslini şi coasta de nisip din Golful Torones. Plajă lungă este cunoscută pentru nisipul său alb şi apa mării limpede ca cristalul.

Gerakini

Gerakini

Satul Gerakini este situat in Golful Toroneos între cele două brate, Kassandra si Sithonia în Halkidiki, la 70 de kilometri de la Salonic şi 55 de kilometri de Aeroportul Internaţional Salonic. În oraș există câteva taverne, restaurante și baruri precum și un număr mare de magazine turistice.

Gerakini este compus din trei zone diferite:
Partea de mijloc si satul propriu-zis, unde se afla biserica şi secţia de poliţie. Locuitorii satului sunt fermieri, în principal cultivatori de măsline, pentru producerea uleiului de măsline şi al măslinelor.
Partea de nord, unde toţi locuitorii sunt muncitori şi tehnicieni care lucreaza în minerit şi extragerea de magnezit (λευκόλιθος lefkolithos "piatra alba"), ca materie primă, un minereu valoros de culoare albă, sub formă de piatră albă, pentru diverse utilizări. Prima mina a fost deschisa la începutul secolului al XX-lea. Nave din întreaga lume vin la Gerakini pentru a transporta aceasta "piatră albă" care are diverse utilitati.
Partea de sud a marii este foarte bine cunoscuta de catre turiştii din foarte multe ţări ca fiind un loc ideal pentru petrecerea vacanţei de vară. Statiunea si-a început dezvoltarea la inceputul anilor şaptezeci, când s-au deschis hoteluri şi alte facilităţi pentru a servi cererea de cazare în permanentă creştere.

Gerakini este deosebit ideal pentru familiile cu copii mici. Magazine cu toate produsele necesare de care aveţi nevoie în vacanţă de vară sunt destule (4, 5 în centrul lui Gerakini și mai multe supermarket-uri mari în oraşele vecine), localnici amabili şi nu sunt aglomerate. Cine vrea să viziteze Halkidiki, Gerakini este locul perfect pentru bază, între Kassandra şi Sithonia. La Salonic se poate ajunge într-o oră, astfel încât călătoria trebuie fii luată în considerare cu siguranţă

INFO

Regiune: Gerakini Locație: Gerakini beach (Sithonia-Halkidiki) Adresă: Beach of Gerakini 63100, Halkidiki, Greece Categorie: Hoteluri Telefon: +30 23710 53314 Telefon mobil: +30 69448 04185 Fax: Website: www.hotelestelle.info

Hartă