Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Digenis Studios ★★★

Studiourile Digenis reprezintă o afacere de familie poziţionată la cinci km de oraşul Lefkada, la malul mării din satul Ligia. Ospitalitatea familiei Digenis, oferă cazarea pentru turişti deja de 10 ani în apartamentele spaţioase şi comfortabile. Situate la 300 de metri îndepărtare de mare şi de gălăgie, este un loc ideal pentru vacanţele relaxante de familie.

 

Conditiile de cazare

Există trei feluri de cazării, care pot oferii cazarea de la două până la cinci persone. Toate camerele sunt complet dotate cu bucătărie, dormitor, aer condiţionat, televizor şi uscător de păr. Toate camerele dispun de balcon cu o privire splendidă spre mare sau grădină.

Studiourile (2-3 paturi)

• O cameră spaţioasă cu un pat dublu şi un pat pentru o singură persoană. Puteţi alege între camerele la parter, la etajul 1 sau la etajul 2.

Apartmentele A (4 paturi)

• Camerele cu patru paturi (2+2) sunt ideale pentru familie.

Apartmentele B (4 paturi)

• Apartmentele cu două dormitoare şi cu sufragerie, dispun de un pat dublu şi două paturi pentru o singură persoană. Sunt situate la etajul 2 şi are trei balcoane cu o privire fermecătoare spre mare şi spre grădină.

 

Serviciile şi facilităţile

• Aer condiţionat
• Duş/ cadă
• Bucătăria complet echipată
• Frigider
• Balcon/Verandă cu privire fermecătoare spre mare sau spre grădină.
• Uscător de păr
• Televizor

 

Localizarea unitatii de cazare

Localitatea Ligia este situată la doar cinci km de oraşul Lefkada şi la12 km de staţiunea turistică cunoscută sub numele Nydri. Complexul este la o îndepărtare de doar 500 de metri de portul Ligia, unde se găsesc numeroasele taverne. Dacă doriţi să faceţi baie, cea mai apropiată plajă este la 300 de metri, sau Lake beach în apropierea portului . La 200 de metri de studiourile Digenis se găseşte un magazin, brutăria şi biroul de închirierea bicicletelor.

Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Insula Lefkada are un număr mare de plaje cu adevarat frumoase, a căror principală caracteristică o reprezinta apele curate, albastre-verzi, o caracteristică care le face populare peste tot în lume, fiind considerate cele mai frumoase, nu numai în Grecia, dar şi în întreaga Mare Mediterană. Pe coasta de vest a insulei, se află celebra plajă Porto Katsiki, care a fost nominalizata de către presa internaţională, ca cea mai bună plajă din Marea Mediterană. Multe dintre aceste plaje au conditii ideale pentru windsurfing si kite surfing, datorita vanturilor termale din timpul dupa-amiezii. Cele mai faimoase plaje pentru practicarea sporturilor de apa in insula Lefkada sunt Vassiliki si Frini-Agios Ioannis. Prima se afla la 38 km sud de orasul Lefkada, iar cea de-a doua o gasiti la scurta distanta de oras.

Întreaga insulă este un miracol al naturii, plina de statiuni estivale frumoase şi sate pitoreşti, construite între munţi. Marea majoritate a zonelor montane sunt adăposturi sigure, ideale pentru supravieţuirea şi reproducerea multor specii diverse, şi în multe cazuri, pe cale de dispariţie: plante, păsări şi animale. Vizitatorii pot descoperi o multime de pesteri, cascade şi izvoare naturale.

INFO

Regiune: Lefkada Locație: Lygia (Lefkada) Adresă: Ligia 31100, Lefakada, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: +30 26450 71066 Telefon mobil: +30 6979395423 Fax: +30 2645024380 Website: www.digenis-lefkada.com

Hartă