Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Babis Studios ★★

Studiourile Babis sunt situate pe una dintre cele mai plaje din regiunea Halkidiki, cunoscută sub numele Trani Ammouda (plaja lungă) în vecinătate cu regiunea Ormos Panagias. Compania studiourile Babis reprezintă un loc unde predomină atmosfera de prietenie.

Experiența noastră de mulți ani, împreună cu cerul albastru și marea de culoare turcoază, vă garantează un sejur pe care o să îl țineți minte!

 

Conditiile de cazare

 

Casa 1

Prețurile oferite încep de la 40 € până la 130 € pe zi, în funcție de perioadă și de persoane pe apartament. Aceste prețuri se referă la patru (4) și mai mult.

Apartamentul cu vedere la mare are un dormitor cu două paturi duble și o bucătărie mare separată complet echipată (bucătăria are o canapea extensibilă dublă și un pat supraetajat) și baie. De asemenea, are propria sa verandă mare cu vedere la mare (include o canapea, masă de mese și un leagăn). Aer condiționat, TV, Internet (Wi-Fi).

Studio este o cameră mare și include un pat dublu, un pat de o persoană și o canapea extensibilă dublă și o bucătărie și o baie complet utilată. De asemenea, are propria verandă mare cu canapea, masă de mese și o leagăn. Aer condiționat, TV, Internet (Wi-Fi).

În curte, este gratuită o mașină de spălat rufe, parcare, grătar.


Casa 2

Prețurile oferite încep de la 30 € până la 90 € pe zi, în funcție de perioadă și de persoane pe apartament. Aceste prețuri se referă la patru (4) și mai mult.

CASA 2 01.05 - 15.06 16.06 - 30.06 01.07 - 10.07 11.07 - 25.08 26.08 - 31.08 01.09 - 15.09 16.09 - 20.10
Studio
2 persoane
30 € 40 € 55 € 60 € 55 € 40 € 30 €
Studio
3 persoane
35 € 45 € 60 € 65 € 60 € 45 € 35 €
Studio
4 persoane
40 € 50 € 65 € 70 € 65 € 50 € 40 €
Studio
5 persoane
45 € 55 € 70 € 80 € 70 € 55 € 45 €
Studio
6 persoane
50 € 60 € 75 € 90 € 75 € 60 € 50 €

Casa 2 este recent construită (finalizată în 2011), trei (3) chei evaluate și constă în șase (6) apartamente. Construcția sa unică a calității a respectat cele mai recente specificații de conservare a energiei.

La primul și al doilea etaj, avem patru (4) apartamente. Fiecare apartament are un dormitor cu un pat dublu și un living separat, cu o canapea extensibilă dublă, cu o bucătărie complet utilată și baie. Fiecare apartament are un balcon în dormitor și un balcon în bucătărie. Aer condiționat gratuit, două (2) TV, Internet (Wi-Fi).

La parter, avem două (2) apartamente mari. Fiecare apartament are un dormitor cu un pat dublu, un pat de o persoană și un living separat cu un pat dublu, un pat de o persoană și o bucătărie complet utilată și baie. Fiecare apartament are o verandă mare, cu mese de masă și o leagăn. Aer condiționat gratuit, două (2) TV, Internet (Wi-Fi).

În curte, este gratuită o mașină de spălat rufe, parcare, grătar.

Localizarea unitatii de cazare

Plaja Trani Ammouda din Agios Nikolaos și Ormos Panagias de pe Sithonia - Halkidiki. Plaja“Trani Ammouda” este una dintre cele mai frumoase plaje de pe Halkidiki, cu marea de culoare turcoază și curată, evaluată cu drapelul albastru.

Localitatea Ormos Panagias se găsește la o distanță de 300 de metri, și acolo puteți afla numeroasele restaurante. De la Ormos Panagias se organizează excursiile zilnice spre sfântul munte Athos.

La doi km de plajă se găsește satul Agios Nikolaos unde sunt construite diferitele restaurante, centre de sănătate, farmacii, biroul de poștă și magazine. De asemenea, în această zonă se găsesc și băncile și centrele mari de shoping. În apropierea stațiunii noastre se găsesc și bărcile care se pot închiria, precum și biroul de închirierea automobilelor. Când este vorba de distracția de noapte, vă puteți distra în numeroasele baruri din apropiere.

Ormos Panagias

Ormos Panagias reprezintă un port important de pe peninsula Sithonia, Halkidiki. Se consideră ca o parte a localităţii Agios Nikolaos. Portul Ormos Panagias este situat la doar câţiva km la sud. Numeroasele posibilităţi de cazare şi diferitele restaurante, care se găsesc în jurul acestui port, au făcut ca acest port să crescă într-un sătuţ independent, în jurul bisericii vechi deja existente. Chiar dacă nu a fost încă oficial recunoscut ca un sat aparte, Ormos Panagias este considerat ca o staţiune de pe Halkidiki, care atrage numeroşii osapeţi.

Numeroasele hoteluri ma mici şi apartamente, pe lângă restaurante şi cafenele au fost construite de la port, până la piaţa principală care se găseşte lângă biserică, şi mai jos deal ungul plajei centrale din Ormos Panagias.

Din cauza pescarilor care utilizează acest port , acest loc reprezintă un spaţiu convenabil pentru a cumpăra peşte proaspăt, calamari şi caracatiţe. Restaurantele locale se mândresc cu peştele proaspăt pe care îl servesc şi oferă, de asemenea, o privire splendidă spre portul natural. De asemenea, puteţi lua cina la malul mări, pe plajă.

Localnici sunt cunoscuţi după producţia băuturii numite Tsipouro, ţuică locală cu mult alcool ouzo, care este tradiţional făcută în baza unor metodologii vechi, în perioada de la jumătatea lunii Octombrie până la jumătatea lunii November.

Ormos Panagias este probabil cel mai cunoscută după muntele Athos, şi excursiile care se fac cu vaporul , care în fiecare zi se organizează de la acest port. La ora 9 dimineaţa, oraşul este plin de turişti şi autobuze care aduc pe turişti din difeiritele părţi de pe peninsula Halkidiki, pentru a începe călătoria şi vizita spre numeroasele mănăstiri de pe muntele Athos.

INFO

Regiune: Ormos Panagias Locație: Trani Ammouda (Sithonia-Halkidiki) Adresă: Beach Trani Ammouda, Ormos Panagias, Sithonias, 63078, Halkidiki Categorie: Apartamente Camere Telefon: +30 23750 32202, +30 23750 31710 Telefon mobil: +30 6974 727849 Fax: Website: www.babisstudios.gr

Hartă