Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Atlantis Studios ★★

Studiourile Atlantis sunt situate în golful pitoresc al Sithoniei, în Destenika Toroni. Este o stațiune nou construită în mijlocul grădini de o suprafață de 10.000 metri pătrați cu peluză și parcare particulară, două terenuri de joacă pentru copii, spațiu comun pentru recreare (100 metri pătrați pavilion cu televizor satelit), spațiu pentru pregătirea grătarului și privire spre mare.

 

Conditiile de cazare

Oferim studiouri moderne, cu două, trei sau patru paturi și camere familiare cu aer condiționat, încălzire, televizor, Internet de tipul Wi-Fi (fără taxă), bucătărie particulară, duș/toaletă și o terasă mare cu o privire spre fermecătoarea plajă a golfului. Distanța față de mare este aproximativ 50 de metri.

 

Facilități și servicii

• Aer condiționat
• Încălzire
• LCD Televizor
• Bucătăria echipată
• Tacâmuri pentru bucătărie
• Duș/toaletă
• plase împotriva insectelor
• Terasă mare
• Privire spre mare
• Pătuț pentru bebeluș (la solicitarea dumneavoastră)
• Internet de tipul WiFi

 

Localizarea unitatii de cazare

Distanța față de aeroportul SKG din Thessaloniki este 135 de km, iar insuși stațiunea este situată la marginea Sithoniei între frumoasele plaje. Este situată la doar 800 de metri de centrul satului și la 55 de metri de marea cu apa cristalină.

Toroni

Toroni din Halkidiki este un sat turistic cu o uimitoare plaja ce detine „Blue Flag”, plaja lunga de 2 km. Se afla la o distanta de aproximativ 130 km de Salonic. Toroni, o mica asezare din Sikia, este situat între Neo Marmaras şi Porto Koufo.

Potrivit mitologiei, Toroni a fost soţia lui Proteus, fiul lui Poseidon (Neptun), zeul mării. Toroni are o istorie bogată şi, dacă doriţi, puteţi vizita ruinele templelor antice, creştine şi bizantine, castele şi multe alte lucruri. Potrivit rezultatelor sapaturilor recente, sa dovedit că zona a fost întotdeauna locuită, incepand de la sfârşitul epocii neolitice până la dominaţia turcă.

Turistii care vin in Toroni au posibilitatea de a găsi hoteluri moderne şi complet echipate precum şi camere de inchiriat. În Toroni, vizitatorul va găsi restaurante, pizzerii, super-marketuri, cafenele situate pe malul mării, în timp ce satul cosmopolit Neos Marmaras este la o distanta de doar 17 km. Zona este, de asemenea, punctul de plecare ideal pentru excursii de o zi în satele si pe plajele din apropiere, unde veţi putea descoperi frumusetile ascunse ale bratului Sithonia.

INFO

Regiune: Toroni Locație: Toroni (Sithonia-Halkidiki) Adresă: Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă