Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Aspa`s Home ★★★

Pensiunea este situată în faţa plajei Agios Ioannis. Este construită la marginea satului şi păstreză caracteristicile satului din Pelion.

 

Reşedinţa

Clădirea, unde se găseşte pensiunea noastră, este nou construită şi dispune de patru camere care sunt repartizate la etajul întai. Trei dintre aceste camere au o privire spre Marea Egee, pe când a patra cameră are privire spre grădină. Fiecare dintre camere dispun de o capacitate de a caza două, trei sau patru persone. Fiecare cameră dispune de balcon particular care este mobilat cu masă şi scaune în aer liber, unde oaspeţii pot lua micul dejun sau prânzul în timp ce se delectează de privirea fermecătoare spre mare şi mirosul florilor. Pe lângă aceasta oaspeţii noştri au un avantaj de a avea acces la plajă direct din camera lor , având în vedere că distanţa dintre plajă şi staţiune este aproximativ zece metri. De asemenea, o parte de plajă se găseşte în faţa pensiunii noastre şi reprezintă o stâncă care este aşezată pe sat. În spatele blocului nostru se găsesc locurile de parcare gratuite.

 

Avantajele

Toate camerele noastre sunt dotate cu aer condiţionat, toaletă, frigider, seif, televizor, uscător de păr, călcător, umbrele pentru balcoane şi pe plajă. Pentru a oferii serviciile calitative oaspeţilor noştri, asigurăm o bucătărie micuţă pentru toate camerele noastre, unde puteţi prepara micul dejun sau prânzul şi apoi să vă delectaţi în cameră sau pe balcon sau poate să luaţi şi la pachet mâncarea pregătită. O parte importantă a activităţii noastre este angajamentul nostru de a asigura serviciile de curăţare în fiecare zi , aplicând standardele de igienă, pentru ca sejurul Dumneavostru să fie şi mai plăcut. De asemenea, asigurăm conecţiune de tipul wi-fi. Pentru oaspeţii care ajung în Grecia la aeroportul Nea Aghialos, este posibil să organizăm transportul de la aeroport la pensiune.

Agios Ioannis

Agios Ioannis este un sat micuţ pe partea de est a localităţii Pelion în Magnesia. Este la 45 km îndepărtare de frumosul oraş Volos şi încă 20 de km de aeroportul din Nea Aghialos , în care se găsesc companiile AIR BERLIN, RYAN AIR, TRANSAVIA din Germania, Italia şi Olanda. Vizitatorii pot ajunge în localitatea noastră călătorind pe drumul din oraşul Volos trecând peste munţii magici. Regiunea de est din Pelion, unde se găseşte localitatea Agios Ioannis, combină frumuseţea naturală a munţilor şi a mării. Este un punct unde marea de culoarea albastră se combină cu culoarea verde şi maro a munţilor. Puteţi alege numeroasele activităţi , care include scalda la cele tri plaje din sat(Agios Ioannis, Plaka, Papa Nero), pe care se găsesc umbrelele, sau puteţi alege plaja mai puţi aglomerată , precum sunt plajele Damouxari, Fakistra, Agioi Saranda etc. De asemenea, puteţi vizita plajele la malul satului pentru a face baie sau pentru pescuit , de pe una ditre numeroasele bărci. Pentru persoanele care iubesc trekking-ul, munţii oferă posibilitatea de a alerga pe numeroasele cărări de pe munte. Vizitatorii, de asemenea, pot face plimbări până la satele din regiunea Pelion, utilizând serviciile agenţiei sau fără serviciile biroului, având în vedere că puteţi singuri să închiriaţi bicicletele, motocicletele sau maşina. Vizitatorii , de asemenea, pot cumpăra diferite mărfuri în numeroasele magazine . În apropiere se găsesc diferitele restaurante cu specialităţi greceşti, cafenele, cluburi, nagazine, brutărie, unde vă puteţi aproviziona cu diferite produse necesare, în fiecare zi, precum şi numeroaslee magazine cu diferitele suvenire.

INFO

Regiune: Agios Ioannis Locație: Agios Ioannis (Pelion) Adresă: Agios Ioannis, Pelion, Magnesia, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă