Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Apartments Evi ★★★

Apartamentele EVI sunt situate în centrul stațiunii Pin Pefki (Insula Evia, Grecia Centrală), la doar 100 m de plajă. 

Deschis din mai până în octombrie, este o destinație ideală pentru o vacanță unică și de neuitat. Acesta include apartamente complet mobilate de unul sau două dormitoare cu 2-6 paturi.

 

Servicii și facilități

• Bucătărie și ustensile complet echipate
• Frigider
• Baie / duș - uscător de păr
• Aer conditionat
• WiFi gratuit
• Televizor
• Balcon mare
• Parcare privată
• Grădină

 

Oferta speciala

De la 05.09 la 30.09
• Apartament, un dormitor pentru 2-4 persoane - 20 €
• Apartament, două dormitoare pentru 4-6 persoane - 30 €

 

Pefki - Evia

Pefki este cea mai importantă stațiune litorală din nordul Evia, cu un turism remarcabil în timpul verii. Acesta combină marea albastră cu pădurea de pin, care este construită de așezare și își datorează numele. Plaja are o lungime totala de aproape 4 km, cu o varietate de texturi, de la nisip la pietricele, fiind bine organizata cu umbrele de plaja si scaune disponibile.

Plaja are, de asemenea, multe taverne tradiționale, baruri pe plajă, cafenele, magazine de suveniruri, supermarketuri, facilități de închiriat mașini / biciclete și tot ceea ce veți avea nevoie pentru a avea o vacanță relaxantă și confortabilă. Croaziere zilnice de la Pefki până la insulele din apropiere, Skiathos, Skopelos și Alonnisos, vă vor îmbogăți experiența de vacanță în nordul Evia.

Evia

Insula Evia este a doua ca marime dupa Creta si una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Impreuna cu insula Skyros, insulele din golful Evia, o parte din continent si alte insule mai mici formeaza tinutul Evia. Peisajele muntoase alterneaza cu cele marine, conferind o frumusete unica si speciala zonei.

Evia este impartita in terei parti - regiunea de nord, centrala si de sud. In fiecare regiune se afla multe sate pitoesti, statiuni marine si orase vechi, care reprezinta o destinatie ideala pe tot parcursul anului. Principala poarta de acces spre insula dinspre continent este Halkida. De aici puteti traversa un pod, cu masina sau cu bicicleta. Exista si multe feriboturi care fac curse intre insula si continent, in sapte locatii diferite. In sudul insulei, din portul Karystos, feriboturile merg spre Rafina in Atica. Din nordul insulei feriboturile pleca din portul Pefki spre Volos, la poalele muntelui Pelion.

Insula Evia este acoperita cu o vegetatie bogata, atat in munti cat si in vai, iar plajele constituie diamante pretioase ale tarii. Apele exceptional de curate sunt o atractie careia cu greu ii puteti rezista. Infrastructura turistica si ospitalitatea de aici sunt greu de rivalizat. Capitala Eviei este Chalkis si se afla in mijlocul insulei. In portul Eretria gasiti peste proaspat si multe restaurante care servesc feluri delicioase.

INFO

Regiune: Evia Locație: Pefki (Evia) Adresă: Pefki 34200, Evia, Greece Categorie: Apartamente Camere Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă