Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif gotov3.gif thumb_kaldera-santorini.gif thumb_thumb_hotel les lazaristes2.gif argostoli - kefalonia .jpeg

Amadryades Villas ★★★★

Amadryades vile sunt situate în Lefkada, al patrulea ca mărime din insula Marea Ionică, care face parte din grupul de insula Eptanisa. Insula este cunoscuta pentru unicitatea sa, care, deși este o insulă este accesibil pe uscat.

Conform mitologiei de "Amadryades" au fost nimfe de copaci singuratici, pajiști și munți. Amadruades vile nu a putut fi localizat oriunde altundeva dar mediul verde și liniștită a satului ciudat de Xortata pe coasta de vest a insulei.

Este aproape plajele insulei frumoase, cum ar fi Porto Katsiki-, Kathisma, Gialos, Egremni etc

 

Conditiile de cazare

Complexul Villa funcționează pe tot parcursul anului și este compus din trei vile independente, de lux și funcționale de piatra numite Ersi, Terina și Imera.

Proiectat și construit cu o mulțime de gust, vei fi impresionat de arhitectura vilei. Stone si cherestea sunt două elemente care coexistă și de a crea un rezultat estetic excelent.

Amplasarea lor amfiteatru și poziționarea lor excelente asigura vedere minunată a apus de soare Ionică.

Villa Ersi

Vila Ersi este situat la parter și este 60m2. Podelele din piatră și acoperișul vizibil domina. Acesta este format dintr-un dormitor cu un pat dublu, bucatarie spatioasa, baie cu cadă jacuzzi și o cameră de zi cu un șemineu din piatră.

Printre mobilierul selectiv gust camera de zi are două canapele cu trei locuri, dintre care una se transformă în pat dublu. Continuarea de la cel camera de zi se pot găsi la secțiunea privată piscină, cu vedere la Marea Ionică, complet cu șezlonguri, fotolii confortabile și un leagăn. Villa Ersi poate găzdui 2-4 persoane.

Villa Terina

Villa Terina este o vilă cu două etaje și este 80m2. Podelele din piatră, acoperișul vizibilă și balcon sunt prezente dinamic. Vila este formata din 2 dormitoare, 2 bai, 1 WC, bucatarie combinate cu zonă de luat masa și cameră de zi.

Mai exact, la primul etaj este format dintr-un dormitor cu baie proprie dotata cu un jacuzzi, bucatarie, zona de dining, cameră de zi și WC. Zona piscină privată cu o vedere spectaculoasă la Marea Ionică poate fi accesat din camera de zi. Al doilea etaj este format din al doilea dormitor cu baie proprie completa cu jacuzzi. Villa Terina poate găzdui 2-5 persoane.

Villa Imera

Villa Imera este treilea vila din complexul. Este la parter și este 60m2. Podelele din piatră și acoperișul vizibil fac aparitia din nou.

Vila constă dintr-un dormitor spațios cu un pat dublu, o bucătărie cu dining, o baie dotata cu jacuzzi și o cameră de zi cu un șemineu din piatră și două canapele cu trei locuri, dintre care una se transformă în pat dublu. Zona privată piscină este accesat din zonă de relaxare și este dotată cu șezlonguri, fotolii, o masă și leagăn. Villa Imera poate găzdui 2-4 persoane.

 

Serviciile şi facilităţile

• Bucătărie complet echipată
• Mașină de spălat
• Televiziune
• DVD
• Televiziune prin satelit
• Acces la internet
• Aer conditionat
• Sisteme de încălzire autonomă
• Jacuzzi in fiecare baie
• Piscină privată
• Leagăne, șezlong
• Parcare

 

Localizarea unitatii de cazare

Peste Agios Nikitas, la nord, găsim Hortata, un sat mare într-o locație frumoasă, cu vedere magnifică la vest și sud. Se spune că locuitorii satului sunt refugiați din sudul Italiei.

Distante:

• Aeroportul: 33 km (Aktio - Preveza)
• Plaja: 7 km (plajă Kathisma)
• Centrul de Sănătate 14 km (Vasiliki)
• Banca: 14 km (Vasiliki)
• Port & feriboturi: 14 km (Vasiliki)

Cum să ajungeți la noi de la Lefkada Orașul:

Vă rugăm să rețineți că va fi nevoie de o masina în timpul sejurului dumneavoastră.

a) de la West prin Agios Nikitas satului - ruta cea mai pitoresc (aproximativ 30 de minute).
b) Inland, de la Centrul de pe insula și, prin satele Lazarata și Exantheia - cel mai scurt drum (aproximativ 40 de minute).

Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Insula Lefkada are un număr mare de plaje cu adevarat frumoase, a căror principală caracteristică o reprezinta apele curate, albastre-verzi, o caracteristică care le face populare peste tot în lume, fiind considerate cele mai frumoase, nu numai în Grecia, dar şi în întreaga Mare Mediterană. Pe coasta de vest a insulei, se află celebra plajă Porto Katsiki, care a fost nominalizata de către presa internaţională, ca cea mai bună plajă din Marea Mediterană. Multe dintre aceste plaje au conditii ideale pentru windsurfing si kite surfing, datorita vanturilor termale din timpul dupa-amiezii. Cele mai faimoase plaje pentru practicarea sporturilor de apa in insula Lefkada sunt Vassiliki si Frini-Agios Ioannis. Prima se afla la 38 km sud de orasul Lefkada, iar cea de-a doua o gasiti la scurta distanta de oras.

Întreaga insulă este un miracol al naturii, plina de statiuni estivale frumoase şi sate pitoreşti, construite între munţi. Marea majoritate a zonelor montane sunt adăposturi sigure, ideale pentru supravieţuirea şi reproducerea multor specii diverse, şi în multe cazuri, pe cale de dispariţie: plante, păsări şi animale. Vizitatorii pot descoperi o multime de pesteri, cascade şi izvoare naturale.

INFO

Regiune: Lefkada Locație: Chortata (Lefkada) Adresă: Chortata, 31082 Lefkada, Greece Categorie: Vile Telefon: Telefon mobil: Fax: Website:

Hartă